Zoeken

Blootgegeven

Blootgegeven

Vandaag neem ik jullie mee op een reis terug in de tijd!

Tien jaar geleden begon mijn spirituele reis op bewust niveau. Op onbewust niveau was ik al eerder begonnen, Ik was regelmatig al aan het zoeken naar informatie, naar meer en naar verklaringen.

Maar tien jaar geleden ging mijn relatie na acht jaar over en dit kwam voor mij als een grote schok. Toen was dit het ergste wat me kon overkomen; tegenwoordig zie ik alle 'moeilijke' momenten in mijn leven als een verrijking, een ontwikkeling en ben ik voor ieder moeilijk moment op mijn pad dankbaar.

Er is nog zoveel meer wat ik wil en mag leren in mijn ontwikkelingsproces en de afgelopen 3 jaar heb ik, voor mijn gevoel,  redelijk stil mogen staan in persoonlijke ontwikkeling. Toch weet ik dat ik volgend jaar kan zien wat de leerprocessen de afgelopen jaren zijn geweest, want linksom of rechtsom toch is er een enorme persoonlijke groei geweest, maar op een ander niveau wat ik nu nog niet kan verwoorden.

De tijd van weer even terug kijken om verder te gaan naar de volgende stap en mijn afgelopen tien jaar te evalueren is aangebroken; daarom begin ik met een boekje wat ik in 2009 eenmalig heb laten drukken. Mijn dichtbundel blootgegeven laat een selectie gedichten zien uit een periode van 3 jaar waarin ik mijzelf ontwikkelde. De gedichten bundelen en er een prachtige foto bij laten maken die de dichtbundel kon verwoorden in een plaatje was voor mij de afsluiting van dit proces.

Vandaag de prachtige foto (met dank aan Christiaan Westgeest, de fotograaf) en enkele fragmenten uit de dichtbundel.

Als je van anderen houdt kun je van jezelf houden

De ketens des levens, gewikkeld om mij. Houden me vast, belemmeren mij.

Ik wikkel ze af, een voor een. Langzaam groei ik; Naar vrijheid.... Dat kan ik en ik alleen.

Langzaam aan geef ik mij bloot. Voel ik mij kwetsbaar alleen en in nood.

Tot ik zag dat een mens op aard. Mij kan veranderen tot de mens die ik aanvaard.

Alleen ikzelf kan dit doel bereiken door de ketens af te leggen

En met waarheid mij een verlicht leven aan kan reiken

Ik geef mezelf bloot, vrolijk en blij. Kwetsbaar opgesteld Dat ben ik, dat ben jij!

De ketens van het leven worden vanaf geboorte langzaam aangegeven. Totdat je besluit, dat ze niet voor jou gemaakt zijn en jij je voortaan helemaal uit.

Je bent jezelf ontdaan van ketens. Je geeft je bloot, kwetsbaar als je bent beken je later dat je hier stiekem van genoot.

Liefde komt vanaf nu op je af, open als je bent zal je zien dat mensen om je geven dat ze je in je vrijheid laten leven. Verwijder je ketens en laat het leven komen. Jij staat nu voorop, laat je liefde stromen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »