Zoeken

Als liefde niet genoeg is...

Als liefde niet genoeg is...

ALS LIEFDE NIET GENOEG IS…

Als liefde niet genoeg is

wat kan ik u dan geven?

Mijn hart, mijn leven

meer dan alles ter wereld

meer kan ik u niet geven

Vandaag wil ik jullie laten delen in een blog bericht uit januari 2014... Het voelt goed om deze weer te delen sinds de vele gebeurtenissen afgelopen jaar die onze maatschappij/wereld bezig hebben gehouden.

 

Liefde is een oprecht geven om, een oprecht houden van. Maar zoals iedereen in dit leven komt ook bij mij de vraag, wanneer weet ik dat ik oprecht houd van, oprecht geef om? Wanneer weet ik dat ik niet met mijn verstand handel, dat ik niet voor een keuze ga, genomen op basis van een financiële zekerheid of dat ik niet wil toegeven aan een emotionele ontwikkeling en maar genoegen neem met...

Liefde......

Dit is een vraagstuk wat me nu al een tijd bezig houdt. En in deze tijd heb ik een ding geleerd; liefde is oprecht geven om uw eigen ontwikkeling en open willen staan voor uw gemaakte fouten. Durven toegeven dat u ze gemaakt hebt en dat u er iets goeds voor terug wil doen.

De balans van het leven weer in evenwicht brengen.

Liefde is uzelf het geluk gunnen om de ontwikkeling aan te durven gaan. Liefde is uw tranen laten stromen en stoppen te ontkennen dat u fouten maakt. Liefde is leven!!

Liefde is niet afhankelijk van een ander persoon; liefde ontstaat in uw diepste wezen. Het klopt dat u liefde moet delen. Liefde stroomt door uw aderen, zoals iedere adem teug uw longen vult, zoals het bloed uw hart kloppend houd.

Want als u liefde voor uzelf heeft en uzelf de ontwikkeling gunt, waarom zou u een ander daarin dan niet laten delen.

Een kaars die brandt verliest niets van zijn branduren als u er een andere kaars mee aansteekt. Uw liefde verliest niets van zijn kracht als u een beetje aan een ander geeft.

Liefde zit verborgen in een glimlach, in een gebaar, in een aanraking, in uw gevoel, in een stukje muziek, in uw passie, in uw woorden, in uw ogen, in een traan, in een dans, in een foto, in uw hart.

Iedereen verliest ook een keer in zijn leven het geloof in de liefde. Een teleurstelling zo groot dat u niet meer gelooft in de liefde of een liefde zo groot, welke verloren gaat, dat u niet meer gelooft een liefde ooit nog zo te vinden...

Liefde, is groter dan welke kracht dan ook op de wereld

Op de vleugels van het leven

zoek ik mijn weg

is mij gegeven

de liefde van een mens

om kennis te delen

mijn gave te geven

mijn liefde te laten beleven

Op de vleugels van het leven

 

 

Als u in de morgen

niet wakker kan worden

met een goed gevoel van liefde

voor uw leven

 

is er iets moois aan u voorbij gegaan

is het pijnlijk, eenzaam

vermoeiend,

het leven is ver van u vandaan

Ooit had ik dromen, maar door de teleurstellingen die ik tegen kwam in mijn leven, stopte ik mijn dromen weg. Dromen geven hoop, maar kunnen ook pijn veroorzaken als u ze uiteindelijk niet waar kunt maken. Dromen zijn er om uit te kijken naar de toekomst. Als u dan dicht bij uw dromen komt in de werkelijkheid en ze worden in een keer weggevaagd is dat hoop die uit elkaar spat.

Dromen kunnen uw blik op de realiteit vervagen. Dromen zijn mooi, maar als u wakker wordt moet u nog wel weten wat de realiteit is. En soms als uw dromen uit elkaar zijn gespat en u niet meer wakker kan worden met een fijn gevoel, is er iets anders wat uw leven gaat vullen. Het is een pijnlijke en eenzame herinnering aan beter wat er voor in de plaats komt. Het is wat uw leven vermoeiend maakt. U houdt niet meer van uzelf, omdat u niet accepteert dat u sommige dromen misschien via een andere weg moet gaan volgen of ze nog even de tijd gunnen. Dat er eerst een andere levensles geleerd moet worden, voordat u dromen uit mogen komen.

Maar belangrijkste is dat u dus wel van uzelf blijft houden en van de mensen om u heen. Zorg dat u niet de liefde verliest samen met uw dromen.

Uiteraard sluiten we af met nog onze 'tips' voor liefde:

  1. Affirmatie kaars Onvoorwaardelijke liefde
  2. Wierook Roos van liefde
  3. Ware liefde - Oefeningen voor het hart

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »