Zoeken

Top 5 Tuin wierook

Top 5 Tuin wierook

Wierook in huis branden is een bekend iets. Velen hebben de geurige stokjes of kegeltjes al verspreid door de woning staan. Maar wist u dat u ook heel goed wierook buiten kunt branden. Naast dat het natuurlijk een fijne geur geeft, is het ook insecten werend. Ideaal op een zwoele zomeravond waar u nog heerlijk even buiten wilt genieten.

Citronella

De bekendste geur voor buiten is toch wel citronella. Verkrijgbaar in vele kaars soorten, maar ook in wierook stokjes. Citronella wordt ook veel gebruikt voor het verjagen van insecten. Wetenschappelijk is niet bewezen of dit voor alle insecten geldt, maar de meeste muggen en vliegen blijven er bij uit de buurt. Citronella wordt als geur ook vaak toegevoegd aan schoonmaakmiddelen.

 

Lavendel

Lavendel is een rustgevende en een hele natuurlijke geur. Heerlijk om u te vergezellen tijdens een ontspannen avondje lekker buiten of voor overdag om u tot rust te brengen. Lavendel is een van de zachtste geuren en zal niet snel overheersen. Zeer goed ook, als natuurlijk hulpmiddel om beter in slaap te komen.

 

Amber

Amber is een geur die vertrouwen geeft en daarbij rust in uzelf. Echt een die u laat thuiskomen. Ook zeer favoriet bij ouderen. Het is een zachte zoete geur die u laat glimlachen. Heerlijk voor zowel binnen als buiten

 

Kamperfoelie

Kamperfoelie is een zoete geur. Heerlijk in de zomeravonden. De geur bant angst en verdriet. Hij kan bescherming bieden aan diegenen die zich snel gekwetst voelen en het geeft u een gevoel voor schoonheid van het leven en uw omgeving. Kamperfoelie zou ook een ontstekingsremmende en antibacteriële werking hebben.

 

Roos

Iedereen is vertrouwd met de rozengeur, een geur die meteen door iedereen herkend wordt. Een zachte geur waarmee u zich meteen in een heerlijke omgeving waant van een weelderige bloementuin. Een krachtige geur die een huiselijke en warme sfeer creëert. Deze geur wordt ontzettend veel toegepast. Zowel in uw huis, als in uw tuin. Heerlijk natuurlijk en een warm gevoel gevend.

Bekijk welke tuin wierook Spirituele webwinkel nu te koop heeft.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »