Zoeken

Koester uw vriendschappen

Koester uw vriendschappen

De hele wereld viert op 30 juli de Dag van de Vriendschap. Het is een mooi moment om even stil te staan bij uw eigen vriendschappen. Wie zijn uw vrienden en welke rol spelen ze in uw leven? Met een spiritueel vriendschapscadeau laat u uw vrienden weten hoeveel ze voor u betekenen. Het vinden van een geschikt vriendschapscadeau is niet altijd gemakkelijk, maar we helpen u graag op weg met onze suggesties.

Breng uw vriendschap onder woorden

Een echte vriend of vriendin is iemand waarmee u kunt lachen en huilen. U deelt belangrijke momenten met elkaar, die zowel zeer vreugdevol als verdrietig kunnen zijn. Vriendschap is een bijzonder gevoel dat niet altijd makkelijk onder woorden te brengen is. Probeer eens een mooi gedicht te schrijven over een bijzondere vriendschap. Of bedenk een leuke quote die op jullie van toepassing is. Extra speciaal is het als u de tekst voordraagt aan uw vriend(in) of uitprint en inlijst.

Wierookstokjes symboliseren hechte vriendschap

Wierookstokjes zijn altijd een mooi cadeau om te geven aan een vriend of vriendin. De bamboestokjes zorgen voor een frisse geur in huis. Bovendien heeft u de keuze uit allerlei geuren, dus er is voor elk wat wils. Ook deze kaart met geurkussentje is een prachtig cadeautje voor een goede vriendin. De tekst op het kaartje maakt het extra bijzonder. Zo staat er onder andere dat u in een vriendschap ‘gedachten deelt zonder te hoeven spreken en dat uw gevoelens deelt zonder te hoeven kijken’. In een hechte vriendschap hoeft u niet altijd iets te ondernemen. Het is al fijn om bij elkaar te zijn. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Kaart met geursachet vriendschap

Maak mooie herinneringen met een vriendschapsboekje

Wie weet heeft u een vriend of vriendin die u al kent sinds uw jeugdjaren. Het is heel bijzonder om met elkaar op te groeien. Misschien heeft u ooit wel een vriendschapsboekje bijgehouden waar u af en toe in kijkt. Het is fantastisch om te lezen wat twintig jaar geleden de dromen en wensen van uw vriend(en) waren. Gun uw kind hetzelfde door het ik ben een topper’ vriendenboek cadeau te geven. Vervolgens kan hij of zij het delen met vriendjes en vriendinnetjes. U heeft meteen een mooie herinnering voor later. Het boekje maakt onderdeel uit van het project ‘Ik ben een topper’, dat het zelfbewustzijn en zelfvertrouwen van kinderen wil stimuleren.

‘ik ben een topper’ vriendenboek

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »