Zoeken

30 juli - Internationale dag van de Vriendschap

30 juli - Internationale dag van de Vriendschap

Vrienden maken het leven vrolijker en zinvoller. Het is dan ook geen verrassing dat er een speciale dag is waarop alles in het teken staat van vriendschap. Op 30 juli is het weer zover. Hoog tijd om met een mooi cadeau te laten weten hoeveel u om een vriend of vriendin geeft.

Internationale Dag van de Vriendschap

De Internationale Dag van de Vriendschap is in het leven geroepen door de Verenigde Naties. De belangrijke rol van vriendschap in een mensenleven wordt elk jaar op 30 juli benadrukt. Ook staat deze dag in het teken van vrede. In eerste instantie werd de Internationale Dag van de Vriendschap vooral in Zuidoost-Azië en Zuid-Amerika gevierd, maar inmiddels is het ook populair in West-Europa en de Verenigde Staten.

Symbool voor vriendengroep

Veel mensen maken deel uit van een vriendengroep of hebben een of meerdere goede vrienden. U heeft samen al veel bijzondere momenten gedeeld. Soms met een lach en soms met een traan. Met een mooi cadeau zoals een oliebrander laat u weten hoeveel u om iemand geeft. Het is gemaakt van speksteen en staat symbool voor een vriendengroep. U geeft dus een cadeautje dat veel betekenis heeft. De oliebrander heeft een los glaasje om olie in te branden.

Oliebrander vrienden

 

Beeld met een spirituele betekenis

Beeldjes met een spirituele betekenis zijn een echte aanwinst voor uw huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Vriendenkring beeldjes? Het staat symbool voor vriendschap en is leuk om te geven aan iemand met wie u een hechte band heeft. In de avonduren kunt u er een waxinelichtje in doen om het extra gezellig te maken in huis.

Speciale cadeaus voor uw beste vriend of vriendin

Misschien heeft u ook wel een vriend of vriendin die u al sinds kleins af aan kent. Heel bijzonder! De Dag van de Vriendschap is de ideale gelegenheid om hier aandacht aan te besteden. Neem een goede vriend of vriendin bijvoorbeeld mee op een leuk uitje en creëer onvergetelijke herinneringen. Of geef een prachtig sieraad cadeau als blijk van waardering. Deze armband met een lachende Boeddha staat ongetwijfeld prachtig om de pols van een goede vriend. Of maak een vriendin blij met de prachtige driedubbele splitarmband Turkoois. Het heeft een bijzondere betekenis. De armband schijnt de drager namelijk te beschermen tegen kwade invloeden. Ook stimuleert het creatieve energie en is het goed voor de keel en luchtwegen. Dit is dan ook een vriendschapscadeau waar iedereen blij mee is!

Armband met lachende Boeddha

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »