Zoeken

Waarom u met wensparels een uniek cadeau geeft

Waarom u met wensparels een uniek cadeau geeft

"To get the full value of joy, you must have somebody to share it with" schreef Mark Twain ooit in zijn boek Follow the Equator. Het geeft een fijn gevoel om iemand plezier te doen. Geef hem of haar bijvoorbeeld een mooi cadeau in de vorm van een reisje in binnen- of buitenland. Een bepaalde ervaring is pas echt speciaal wanneer u het met iemand kunt delen. Misschien ligt het geven van een reisje boven uw budget. Gelukkig zijn er genoeg andere mooie cadeaus te bedenken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wensparel waarmee u iemand het beste wenst?

Een cadeautje voor een speciaal persoon

Het kan best lastig zijn om het perfecte cadeau voor een van uw geliefden te vinden. Wat als uw vader, moeder, vriend of vriendin alles al heeft? Een spiritueel cadeau zoals een wensparel is de perfecte oplossing voor dit probleem. Daarmee laat u weten dat u iemand speciaal vindt. U wenst hem of haar met de parel het allerbeste toe in het leven.

Gestolde vreugdetranen

Parels zijn van alle tijden. De Grieken zagen parels als de gestolde vreugdetranen van de godin van de liefde. Ook symboliseerden parels in de Oudheid perfectie en toewijding. Destijds waren het vooral leden van de koninklijke familie die het spirituele symbool met trots droegen. Tegenwoordig kan iedereen genieten van mooie parels. Zo doet een wensparel het ongetwijfeld goed als cadeautje tijdens kerst. De prachtige kleur van de parel zorgt ongetwijfeld voor kreten van bewondering!

Liefdevolle energie komt meteen vrij

Een wensparel is meer dan een cadeau. Het heeft een unieke betekenis en toont aan dat u veel om iemand geeft. Nadat de wensparel is geopend komt de liefdevolle energie meteen vrij.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »