Zoeken

Tips voor een goed chat consult met een medium

Tips voor een goed chat consult met een medium

U heeft de keuze gemaakt om een medium te raadplegen en wilt dit gaan doen via een chatconsult. Tijdens een chatconsult wil een medium soms iets meer van u weten om een goed advies te geven en stelt u daarom wat extra vragen. Maar zowel u als het medium het tijd nodig om de vragen en antwoorden in te typen en die tijd kost u credits.
Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw credits kunt halen hebben we een aantal tips voro u op een rijtje gezet.

1. Zet uw vragen alvast in een word document, zodat u deze kunt knippen en plakken in het chatvenster. Dit scheelt u veel tijd met het intikken van een vraag.
2. Zet ook alvast een aantal antwoorden in dit document. Als een medium hiernaar vraagt, kunt u de antwoorden ook snel geven door deze te knippen en plakken.
Denkt u aan antwoorden zoals uw volledige naam of uw geboortedatum, maar ook deze gegevens van een eventuele partner als u in de relatiesfeer uw vragen stelt.
3. Heeft u een wat langer verhaal wat u graag wilt vertellen, schrijf deze ook alvast vooraf. U kunt tijdens het chatgesprek altijd beslissen of het prettig voelt om deze te kopiëren in het chatvenster of dat het liever opnieuw tikt met de energie van dat moment.
4. Leest u ook goed de antwoorden en/of de vragen van het medium; soms wordt een antwoord gegeven op een vraag, terwijl u al een ander (aanvullend) antwoord aan het typen was. Soms stelt een medium een extra vraag, terwijl u aan het typen bent.
5. Wij beseffen erg goed dat uw credits gekocht zijn en tijd in dit geval geld is; maar een goed gesprek en contact met een gids; engel of overledene kost nu eenmaal tijd.
Een goed gesprek over 1 onderwerp en/of vraag kan echt in 10 minuten als er goed wederzijds geluisterd kan worden en er kort en bondig gesproken kan worden.
6. Twee minuten is een cadeau, een hele mooie aanvulling op ons goedkoopste pakket credits. Echter kunnen onze mediums geen wonderen verrichten in enkel twee minuten.
Doe uw voordeel met de tips en noteer alvast wat belangrijke vragen en antwoorden om zoveel mogelijk uit uw gesprek met een medium te halen.

 

Wilt u een chat consult met een van de consulten van Medium Expert? 

Kijk wie er vandaag beschikbaar zijn voor u!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »