Zoeken

Spirituele Webwinkel – Bloggers en vloggers gezocht

Spirituele Webwinkel – Bloggers en vloggers gezocht

Heeft u zin om een nieuw avontuur met ons aan te gaan? Wij zijn en blijven op zoek naar een leuke groep bloggers en vloggers. Kom in ons team van Spirituele Webwinkel! Bent u de persoon die graag schrijft, altijd enthousiast zal worden van een nieuw blog artikel? En wilt u meer weten en zien van de producten van Spirituele Webwinkel? Dan zijn wij op zoek naar u! Lees dan zeker verder, want bij ons bent u welkom als blogger en/of vlogger!

Wie is Spirituele Webwinkel?

Spirituele Webwinkel is een online webshop met producten voor interesse in spiritualiteit. Bekijk hier onze prachtige boeken, chakra stenen, Boeddha en engelen beelden, met zoveel meer artikelen voor geluk. Kijk verder voor het grootste aanbod in spirituele producten. Met meer dan 6000 artikelen met cadeaus ook in kaarten, exclusieve gift met fijne geuren. Maar ook alles voor wonen, gezondheid tot muziek. We richten ons ook op kinderen, met altijd een passend cadeau of een cursus numerologie. Met een bewust cadeau voor jezelf of een ander. Daarnaast is Ariadne Healing onze online praktijk voor spirituele en natuurlijke geneeswijzen. Met altijd prachtige en eerlijke producten, liefdevol uitgekozen. Zou je het leuk vinden om onze producten beter te leren kennen? Schrijf je graag en zou je eens een gastblog voor ons willen schrijven? Of wil je de uitdaging aangaan als onze vlogger?

Reviews voor ons spiritueel blog

Wij zijn op zoek naar jou! We willen graag een team samenstellen met bloggers en vloggers voor onze webwinkel. Je ontvangt 10 producten uit onze webshop, waar je in overleg over gaat bloggen op jouw website. Heb je voorkeur om juist video’s in stijl te maken die jij graag wilt laten zien, dat zouden wij zeker leuk vinden. Hoe leuk is het om een pakket met 10 producten te ontvangen, waar je over kunt gaan schrijven. Onze producten kun je zelf houden, of als winactie op je blog website gaan gebruiken. Met linken naar het product in onze webwinkel. Wij geven je extra naamsbekendheid via onze social media Facebook en Instagram, een leuke win-win actie voor ons beiden. Heb je Interesse?

 

 

Team van bloggers en vloggers

Wil jij ons team komen versterken? Wij zijn benieuwd naar de website waar je jou blog artikelen met iedereen zal delen. Wij komen je artikelen graag mee volgen. Heb je op dit moment nog geen blog website, maar zou je wel de uitdaging aan willen gaan? Mail ons dan ook en meld je eerst aan als gastblogger. Klim in de online pen en wij zijn benieuwd naar jouw verhaal, tot snel!

 

Stuur je mail naar Anne Meeldijk via info@spirituelewebwinkel.nl met de link naar je blog website. Laat weten waar je interesses liggen en waarom je graag over onze spirituele producten zou willen schrijven. Ook horen we graag of je interesse hebt in het schrijven van blog artikelen of de uitdaging wilt aangaan als onze 1e vlogger. Als dank ontvang je prachtige producten, die voor jou blijven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »