Zoeken

Reinigend Florida water met een prettige, bloemige geur

Reinigend Florida water met een prettige, bloemige geur

Florida water is van oudsher populair voor energetische reiniging en occulte rituelen en ceremonies. Het is afkomstig uit Peru en wordt vaak gebruikt door Zuid-Amerikaanse sjamanen en genezers. U doet het eenvoudig in een schoon pompflesje, lengt het aan met water en gebruikt het voor uw huis of als eau de cologne voor uzelf. We bespreken hier de werking van dit helende water, dat een zachte, frisse bloemengeur heeft.

Geheim recept op basis van alcohol

Florida water - in het Spaans 'Agua de Florida' - wordt sinds 1512 in Peru gemaakt. Voor de bereiding worden bloemen, zoete sinaasappel, specerijen en geheime ingrediënten gebruikt. Het originele water wordt gemaakt op basis van rietsuikeralcohol. Er is ook een minder werkzame variant beschikbaar, die is samengesteld op basis van eau de cologne. U kunt het water niet alleen sprayen in uw huis of rond uzelf, maar ook toevoegen aan een emmer water en er uw ramen en vloer mee schoonmaken.

De naam Florida water verwijst naar de legende over de Fontein van de Eeuwige Jeugd, die zich in Florida zou bevinden en naar het bloemige karakter van het water. In Zuid-Amerika wordt dit mengsel gebruikt om geesten op te roepen. U kunt het Florida water ook diep inademen voor Healing rond uw auraveld. Of u voegt een beetje aan uw badwater toe. Het echte Florida water - met alcohol als basis - herkent u aan de blauwe letters op het flesje.

Magisch Florida water: wat heeft het te bieden?

We zetten hier enkele positieve eigenschappen van het originele Florida water op een rij:

  • Te gebruiken voor het grondig (spiritueel) reinigen en beschermen van uw huis
  • Helpt uw aura te beschermen tegen negatieve invloeden
  • Draagt bij om beter te aarden
  • De geur is zachter dan die van Agua Sacral

Water en zeep

Florida water is voor veel doeleinden en op verschillende manieren te gebruiken. Wees er echter wel voorzichtig mee en breng het niet in direct contact met uw ogen en huid. Sluit daarom uw ogen als u het om u heen sprayt. Naast water is er ook een Florida zeep verkrijgbaar, die niet alleen geschikt is om uzelf mee in te zepen en te reinigen, maar ook om in uw kledingkast te leggen. Met het water en de zeep heeft u alle benodigdheden om uw aura, uw kleding en uw huis weer helemaal zuiver te maken.

Florida water is te koop bij spirituele webwinkel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »