Zoeken

Spray It - Vitamine spray (0)

Voor vele jaren hebben miljoenen van ons pillen geslikt als aanvulling van nutriënten, voor het behandelen van hoofdpijn, of griep. Bij elkaar een heel gedoe met het slikken van deze pillen, soms bleven ze vast zitten in je keel, en vaak met een hele viez

Filters

    Geen producten gevonden...

Spray It - Vitamine spray

Voor vele jaren hebben miljoenen van ons pillen geslikt als aanvulling van nutriënten, voor het behandelen van hoofdpijn, of griep. Bij elkaar een heel gedoe met het slikken van deze pillen, soms bleven ze vast zitten in je keel, en vaak met een hele vieze smaak.
Het slikken van pillen is een hele opgave ongeacht de grote van de pil, los van gecoate pillen of gel capsules.
 
Orale absorptie is de snelste, meest effectieve en gemakkelijke manier om een dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen op te nemen.
 
Er is nu een revolutionaire manier om vitaminen en mineralen op te nemen, door orale absorptie. Orale absorptie is de snelste manier en effectieve manier, maar ook zeer gemakkelijke manier om vitaminen en mineralen te sprayen, heel eenvoudig tegen de mondholte.
 
Orale absorptie  doormiddel van nutriënten-sprayen is wel 90% tot 95% effectief in uw lichaam. Pillen blijken slechts tot 15% effectief te zijn, en er wordt gebruik gemaakt van allerlei bindmiddelen om de pil bij elkaar te houden.
Door orale absorptie komen de nutriënten direct in de bloedbaan en in de cellen binnen een paar minuten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »