Zoeken

Meridiaan kogels (8)

Meridiaan kogels zijn uit China afkomstige massagekogels. Ze worden altijd per twee geleverd. De kogels zijn hol met een belletje erin; met een lage en een hoge toon.
De werking van meridiaan kogels is gebaseerd op de klassieke Chinese geneeskunde. De

Filters

Meridiaan kogels

Meridiaan kogels zijn uit China afkomstige massagekogels.  Ze worden altijd per twee geleverd. De kogels zijn hol met een belletje erin; met een lage en een hoge toon. 

De werking van meridiaan kogels is gebaseerd op de klassieke Chinese geneeskunde. De vingertoppen zijn door middel van energiebanen - meridianen - verbonden met hart, nekwervels en andere vitale organen. Door deze banen stroomt de levensenergie: "qi". Op de meridianen bevinden zich diverse acupunctuurpunten. Door deze punten te stimuleren bevorder je de energiestroom, wat een genezende werking zou hebben. De bloedsomloop wordt bevorderd en de spieren worden soepeler.

Je gebruikt de kogels door ze allebei in de handpalm te houden en ze m.b.v de vingers om elkaar heen te laten draaien. De kogels mogen elkaar niet raken! Laat de kogels afwisselend linksom en rechtsom draaien. Meridiaan kogels zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Als je begint (of kleine handen hebt) is het aan te raden om een kleine maat te nemen. Gevorderden gebruiken de grotere of kunnen zelfs drie of vier kogels tegelijk gebruiken. Voor een goede werking wordt aanbevolen om de meridiaan kogels iedere dag een tijd te gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »