Zoeken

Edelsteen - waterwands (0)

Een geheim opnieuw ontdekt. Op verschillende duizend jaar oude afbeeldingen en beelden zie je de Egyptische farao afgebeeld staan waarbij deze cilinderachtige staven in de handen houden. Het zijn twee holle cilinders gemaakt van koper en zink gevuld met e

Filters

    Geen producten gevonden...

Edelsteen - waterwands
Een geheim opnieuw ontdekt. Op verschillende duizend jaar oude afbeeldingen en beelden zie je de Egyptische farao afgebeeld staan waarbij deze cilinderachtige staven in de handen houden. Het zijn twee holle cilinders gemaakt van koper en zink gevuld met een mix van mineralen. Elke mix had zijn specifieke werking blijkt uit recent onderzoek door Russische wetenschappers.
 
De staven met de bijzondere mineralenmix waren in feite harmoniseerstaven. Deze zorgden ervoor dat de vitale functies van het lichaam van de persoon welke deze vast hielden vitaal bleven. Het zorgde ook voor een energiebalans voor de oude Egyptenaren BA en Ka (Yin Yang).
 
Nu verkopen wij deze staven niet maar bovenstaande geeft aan dat het gebruik van staven gevuld met een edelstenen en mineralen harmoniserende werkingen hebben. Het gebruik van deze bijzondere edelstenen is al honderden, zo niet duizenden jaren oud.
 
De werkingen van onze edelsteen waterwands
Wij verkopen meer dan 30 soorten edelsteenmixen in speciale daarvoor samengestelde reageerbuizen. Het maken van edelsteenelixers kan op verschillende manieren.
De edelsteen waterwand is 1 manier om edelsteenelixer te maken. U kiest een edelsteenwand uit welke u het meest aanspreekt. Vervolgens neemt u een fles of kan vul deze met schoon en zuiver water, want hoe beter de water kwaliteit des te beter uw edelsteenelixer. Zet uw gewenste waterwand in de fles of kan en laat deze minimaal 4 tot 6 uur staan alvorens deze te drinken.
Het gebruik van de reageerbuismethode is absoluut veilig, want er is geen direct contact tussen edelsteen en water, zodat chemische verontreiniging uitgesloten is. De overdracht van informatie vindt echter wel plaats, alleen het duurt wat langer.
De inhoud van de edelsteen waterwand geeft een bepaalde energie/frequentie af welke zich niet laat tegenhouden door glas. Deze energie en/of frequentie met haar specifieke eigenschappen wordt afgegeven aan het water. Zorg wel voor een goede kwaliteit water. Het water heeft namelijk een geheugen zoals Masuro Emoto heeft aangetoond. Het water slaat deze informatie tijdelijk op. Direct na bereiding van het edelsteenelixer loopt de werking ervan terug.
U drinkt het elixer en de werking hiervan harmoniseert uw vitale lichaamsdelen. Elke combinatie heeft haar specifieke eigenschappen. Let wel op: Alle aangeboden edelsteencombinaties vervangen geen dokter.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »