Zoeken

Yoko

 

De Yoko is handwerk uit Indonesië; en een symbool van liefde, troost en samenzijn. Het beeldje bestaat uit twee figuren die elkaar omarmen. Hier beelden zij bescherming en geborgenheid mee uit. Wanneer je dit geeft aan iemand geef je uiting aan medeleven of liefde naar de ontvanger toe.

Yoko is ook een Japanse meisjesnaam welke 'zonnekind' betekend. Hoe mooi is het om dit beeld als geboorte geschenk te geven aan een meisje met de achterliggende betekenis van 'zonnekind' - liefde & samenzijn!

De Yoko beelden zijn te bestellen bij de spirituele webwinkel.

Suar hout

De beelden worden gemaakt van Suar hout. Op Bali is Suar hout de beste houtsoort en herkenbaar aan haar donkere kleur. De kern van de boom heeft deze donkere kleur en de buitenkant is lichter van kleur.

Ieder beeld is daarom uniek door ten eerste de kleurvariaties in het hout en ten tweede natuurlijk door het handwerk.

Hout werkt ook, wat betekent dat er vroeg of laat barstjes in het hout kunnen komen. Dit is een natuurlijk proces en het beeld verliest hierdoor niet haar schoonheid, betekenis of kracht.

Het proces kun je natuurlijk wel vertragen door het regelmatig (liefdevol) in te smeren met teakolie.

Zet het beeld ook niet te dichtbij een centrale verwarming of andere warmtebron, ook de warmte van het zonlicht vermijden draagt bij aan het uitstellen van scheurtjes in het beeld.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »