Zoeken

Schedel hangers (0)

Volgens de Maya’s en de Azteken zijn kristallen schedels belangrijk voor de mensheid en ze werden door hen vereerd. Er gaan veel legendes over kristallen schedels, 1 legende gaat over 13 kristallen schedels en er word voorspeld dat wanneer deze schedels s

Filters

    Geen producten gevonden...

Schedel hangers
Volgens de Maya’s en de Azteken zijn kristallen schedels belangrijk voor de mensheid en ze werden door hen vereerd. Er gaan veel legendes over kristallen schedels, 1 legende gaat over 13 kristallen schedels en er word voorspeld dat wanneer deze schedels samen komen, de kennis die zij bezitten wordt gedeeld met de mensheid. De kristallen vormen een eenheid met het veld (Akasha veld). Hiermee wordt bedoeld: het magnetisch veld wat zich rondom de aarde bevindt. Lynn Mc Taggert beschreef in haar boek “het veld” dat er veel wetenschappelijk bewijs is dat het veld inderdaad bestaat. Het veld zou de kennis van het verleden, het heden en de toekomst bevatten. De kristallen schedels vervullen hun rol hierin.
Kristallen schedels maken verbinding
Het gaat hierom verbinding, verbinding met het veld. De kristallen schedels helpen je deze verbinding te maken door je bewustzijn te vergroten. Een veel gebruikte methode is mediteren en visualisaties. De kristallen schedels gebruik je hierbij om via de schedel jezelf te trainen om het hoger bewustzijn te bereiken.
Transformeren met behulp van kristallen schedels
Wanneer je het hoger bewustzijn kan bereiken? Dan pas zou je kunnen transformeren, waarna je geestelijk en fysiek kunt gaan waarnemen. Het verhoogde bewustzijn maakt je attent op wat er om je heen gebeurt en laat je alles duidelijk waarnemen. Onze verlossing zit in het waarnemen.
Een Nieuwe wereld
De verbondenheid met het veld, al dan niet via een kristallen schedel, opent een nieuwe wereld waarin nieuwe ideeën, uitvindingen, wensen en nog veel meer zaken zich aan jou kunnen manifesteren. Je hogere bewustzijn laat je dingen ervaren welke je niet eerder hebt waargenomen. Daardoor kan het zich manifesteren in jou fysieke wereld. Inderdaad, gedachten worden dingen. Ook hiervan is redelijk veel wetenschappelijk bewijs verzameld zoals beschreven in het boek van Lynn mc Taggert “Gedachte worden dingen“.
Als je weet wat je wilt hebben in gedachte, kan je het visualiseren en kan het zich manifesteren in jou wereld. Je zult het herkennen, bijvoorbeeld “de liefde van je leven”.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »