Zoeken

Salie & Smudging (2)

Salie (Salvia apiana) is een plant die je in woestijnachtige omgevingen vindt. Salie wordt al honderden jaren als heilige, reinigende en beschermende plant gebruikt. De bladeren zijn wit-groen en als je de verse bladeren tussen je duim en wijsvinger wrijf

Salie & Smudging
Salie (Salvia apiana) is een plant die je in woestijnachtige omgevingen vindt. Salie wordt al honderden jaren als heilige, reinigende en beschermende plant gebruikt. De bladeren zijn wit-groen en als je de verse bladeren tussen je duim en wijsvinger wrijft komt je een frisse geur tegemoet.
 
Het rituele gebruik van salie voor het verjagen van negatieve krachten vindt haar oorsprong bij de inheemse Amerikaanse indianen. Deze gebruiken salie in ceremonies waarin ze zegeningen met gezondheid, bescherming en welvaart vragen of geesten verjagen.

Je kan salie niet enkel gebruiken om je huis te reinigen, maar ook jezelf of objecten zoals stenen en cadeaus die je hebt ontvangen. Ook is het mogelijk om salie thee te treken door 3 tot 4 salie bladeren in een thee kopje met heet water te bedekken. Na 7 tot 9 minuten trekken is de thee drinkbaar.
 
Smudgen is een ritueel voor het reinigen van het energieveld dat om de mens, dier en in ruimtes hangt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »