Zoeken

Stemvorken, klankstaven & klankbuizen (0)

Een stemvork of diapason is een tweetandige, metalen vork die bij trilling een toon voortbrengt met nauwkeurig bekende stemtoonhoogte. Een stemvork wordt zo geconstrueerd dat de voortgebrachte toon nauwelijks afhangt van de temperatuur en de luchtvochtigh

Filters

    Geen producten gevonden...

Stemvorken, klankstaven & klankbuizen

Stemvork

Een stemvork of diapason is een tweetandige, metalen vork die bij trilling een toon voortbrengt met nauwkeurig bekende stemtoonhoogte. Een stemvork wordt zo geconstrueerd dat de voortgebrachte toon nauwelijks afhangt van de temperatuur en de luchtvochtigheidsgraad. Een goede stemvork produceert nauwelijks boventonen, en het geluid benadert een reine sinustrilling.

Door de stemvorken wordt de balans hersteld in lichaam, geest en ziel. Stemvorken worden gebruikt bij therapie, maar ook voor het zuivere en herstellen van de energie in een ruimte.

Klankstaaf of klankbuis

Een klankstaaf is een veelal metalen strip bevestig op een klankkastje. De klankbuis is een veelal metalen buis bevestigd op een klankkastje.  De geluidstrillingen die deze klankstaven (of ook wel energy chimes genoemd) voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. Ze worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »