Zoeken

Oceandrum/ Sjamanendrum (1)

Oceandrums worden veel gebruikt bij Klankmeditaties. Oceandrums worden van alle instrumenten vaak het meest gewaardeerd door de toeschouwers. Met een Ocean drum kan je het geluid van de zee nabootsen. Een kleine Ocean drum geeft het effect alsof je lekker

Filters

Oceandrum/ Sjamanendrum
Oceandrums worden veel gebruikt bij Klankmeditaties. Oceandrums worden van alle instrumenten vaak het meest gewaardeerd door de toeschouwers. Met een Ocean drum kan je het geluid van de zee nabootsen. Een kleine Ocean drum geeft het effect alsof je lekker op het strand ligt, en hoe groter de Ocean drum hoe meer geluid deze geeft. Een grote Ocean drum geeft het effect alsof je met een bootje midden op zee licht. Een geleidde meditatie kan je mee op reis nemen, zodat je op een ver strand loopt, terwijl je in werkelijkheid op een meditatiematje op de grond ligt. Dit zelfde gebeurd als we geluiden gebruiken tijdens een meditatie. Met een Ocean drum kunnen we werkelijk het geluksgevoel krijgen alsof we op het strand liggen of dat we met een boot op zee zitten of dat we aan het zwemmen zijn. Ze hebben net als de Zaphir's en Koshi's een rustgevend effect op kinderen.
 
Oceandrums komen voor in allerlei soorten en maten. Soms kan je ze zelf maken, of een zelfgemaakte kopen. Dan zijn ze vaak mooi beschildert.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »