Zoeken

De vrouw achter Ariadne Healing

Ik ben geboren in 1981 en ondertussen moeder van twee prachtige meiden (geboren 2010 & 2015). Mijn steun en toeverlaat is Danny.

Overdag ben ik thuis voor onze kinderen en werk ik vanuit huis als gastouder. Onze kinderen groeien zo op in een 'groot gezin' en er is altijd drukte en gezelligheid!

In de avonduren en in de weekenden heb ik deze prachtige webwinkel, welke vanuit mijn passie is ontstaan. Met veel liefde voor de onderwerpen en de producten die in onze winkel samen komen werk ik aan de site en aan de bestellingen.

 

Mijn passie voor het spirituele is lang geleden al ontstaan in een droom over een klein draakje.

Ik was nog maar een kleuter en wist niet wat mijn droom betekende, maar ongeveer 20 jaar later ben ik de betekenis op gaan zoeken, nadat mijn leven volledig op zijn kop gezet was en ik meer en meer mijn houvast en antwoorden in de spirituele kant begon te zoeken.

 

Het Draakje

​Het kleine draakje voelde zich erg bang en stond boven op een grote ketel. Overal was het donker, alleen de ketels waren te zien. Ze stond boven op de rand van de eerste ketel en er zat een rode pruttelende vloeistof in. Zo bang als het draakje was, toch sprong ze in de ketel. Terwijl het draakje aan de andere kant uit de ketel sprong, verloor ze haar staart. Maar op de rand van de tweede ketel groeide deze weer aan. In deze tweede ketel zat een groene pruttelende vloeistof. Het draakje voelde zich al iets meer ontspannen, want wist dat het springen in de ketel niet zeer zou doen. Weer sprong ze en onderweg verloor ze weer haart staart. Ze krabbelde uit de ket en zag een derde ketel. Hier op de rand zag ze dat er een paarse vloeistof in zat. Ze sprong zonder angst in de ketel, maar voelde nog wel de spanningen in haar buik, want zou het weer zoals de vorige twee keren zijn? Weer opgekrabbeld uit de ketel, stapte ze op de 4 ketel en hier zat een mooie blauwe vloeistof in. Het draakje sprong er in vertrouwen in. Ze wist wat er ging gebeuren, maar was ook op zoek naar het antwoord.

Weer op de rand van de ketel, zag de ze vijfde en laatste ketel en stapte op de rand. Aan de overkant was licht te zien, het einde. Het draakje zag in de ketel een groene vloeistof en dit was bekend, deze hadden we al eens gehad.

Het draakje sprong.....

 

​Betekenis van de droom

​Het draakje wordt ook wel gezien als een spiritueel wezen of een verpersoonlijking van passie. Het staartje van de draak wordt gezien als transformatieproces(sen)/ loslaten en de ketel staat voor veranderingen.

De kleuren in de droom weerspiegelen

rood: angst(en)

groen: hoop en gevoel van verbinding

paars: bezinning verwachting en magie/spiritualiteit

blauw: hemels, oneindig

groen: veilig, vertrouwd en kalmte

Ik zie de ketels en de kleuren dan ook als de fases in mijn leven waar ik doorheen mag lopen. Als kleuter werd mij deze droom getoond en ik ben hem nooit meer vergeten. Het is mijn levenspad.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »