Zoeken

Waterfonteinen (5)

Een fontein is levendige energie. Het omlaag vallende water van een fontein activeert keer op keer het geldgeluk volgens de feng shui. Het stromende water activeert de Qi (energie). Je kunt de waterstromen gebruiken om geluk en voorspoed aan te trekken

Filters

Waterfonteinen

In een feng shui tuin hoort water. Niet bij iedereen is er plek voor een (kleine) vijver en een fontein is dan een prima alternatief. Een fontein is levendige energie. Het omlaag vallende water van een fontein activeert keer op keer het geldgeluk volgens de feng shui. Het stromende water activeert de Qi (energie). Je kunt de waterstromen gebruiken om geluk en voorspoed aan te trekken. (Een van de beste plekken is links van de voordeur met voldoende ruimte tussen de voordeur en de fontein.)

Binnen gebruik: De waterstroom van een fontein produceert een rustgevend geluid en zorgt ervoor dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt. Ook draagt de fontein bij aan een goed binnenklimaat waardoor U meer ontspannen raakt. Een fontein is ideaal voor mensen die niet tegen een droge atmosfeer kunnen en zij die 's nachts niet kunnen slapen. Het geluid van het water zorgt dat je makkelijk inslaapt. De vochtigere atmosfeer is ook goed voor mensen met een huid of longziekte. Het kalmeert de huid en laat makkelijker ademen. Buiten dat zijn de fonteinen mooi om naar te kijken en brengen het huis in echte Zen sfeer.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »