Zoeken

Wat is een goed kraambezoek

Wat is een goed kraambezoek

Ach een kleintje. Altijd mooi om een nieuw wondertje te bezoeken. Natuurlijk vinden ouders het prachtig dat u langs komt, niks leukers dan pronken met uw kleintje toch? Toch zijn er wel bepaalde dingen waar u als visite rekening mee kan houden wanneer u op kraamvisite gaat. Dingen die vele ouders toch wel erg zouden waarderen. Hieronder een aantal van onze tips.

Het is geen feestje


Super leuk dat u langs komt. Nog fijner dat u het even van tevoren laat weten wanneer en hoe laat u komt, om te voorkomen dat u met nog 10 anderen in een klein kamertje moet zitten. Ook kan het juist zijn dat ouders visite liever een beetje tegelijk plannen, zodat ze niet de gehele dag mensen over de vloer hebben. Daarnaast is het gewenst om het bezoekje niet als een feestje te beschouwen. Verwacht geen hapjes en uitgebreide drankjes en uren vermaak. Wip even aan, drink een bak koffie, knuffel heerlijk met het kleintje, overhandig een leuk cadeautje en ga dan weer weg. Vinden de ouders dat u zeker langer moet blijven, geven ze dat echt wel aan.

 

Vergeet papa niet


Ja ok, mama heeft het zware werk verricht, maar dit is nog niet een excuus om papa te vergeten. Vaak verschijnen mensen met een leuk cadeautje voor moeder en kind, maar er is ook nog een papa die net zo blij en trots is met zijn nieuwe aanwinst en die ook echt nog wel een pittige tijd voor zijn kiezen krijgt met een pasgeborene.

 

Cadeautjes

Het is de gewoonte dat u iets leuks meeneemt. Vraag even waar behoefte aan is om te voorkomen dat het kindje het 28e zomerbroekje in maatje 56 krijgt. Ook kunt u kiezen voor een paar maten groter, hierbij moet u wel beetje de maat gokken natuurlijk qua seizoen. Speelgoed voor een iets ouder kindje is ook altijd erg leuk, zo ligt er iets op voorraad. Papa en mama krijgen te maken met een zware periode, zoals de meeste ouders met een newborn. Het is ook erg leuk om iets voor hun samen te kopen, dit kunt u bijvoorbeeld ook met een aantal samen doen, zodat u voor een iets hoger bedrag kunt gaan. Denk aan een traktatie op een etentje, dagje wellness of iets anders wat ze samen kunnen gaan doen als ze er aan toe zijn. Even een beetje quality time. Leuk en origineel om te geven.

Op zoek naar een leuk cadeautje voor de nieuwe baby, mama of papa of misschien wel de grote broer of zus? Kijk gerust eens op de spirituele webwinkel of mail voor persoonlijk advies naar [email protected] 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »