Zoeken

Wat doet u om te ontspannen?

Wat doet u om te ontspannen?

Veel mensen hebben tegenwoordig een druk leven. Ze ‘moeten’ van alles en stellen hoge eisen aan zichzelf. Hoe fijn is het dan om af en toe even helemaal te ontspannen? Om uzelf weer op te laden voor een nieuwe week. Door elke week een paar uur me-time in te plannen komt u weer helemaal tot rust. Neem een warm bad, lees een goed boek of luister naar uw favoriete muziek. Doe alleen waar u zin in heeft!

Ultieme ontspanning

In een warm bad kunt u heerlijk relaxen. Door het warme water ontspannen uw spieren en voelt u helemaal ontspannen. Creëer een fijne sfeer in de badkamer door bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken en een rustig muziekje op te zetten. Zet uw telefoon uit en draai de badkamerdeur op slot om te voorkomen dat iemand uw rust verstoort.

Gebruik een fijne badolie, bijvoorbeeld die van Jacob Hooy. De badoliën en douchegel van dit merk zijn gebaseerd op de kennis van vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden. Ze worden gemaakt met etherische olie die niet alleen heerlijk ruikt, maar tevens een ontspannend of juist activerend effect heeft op uw lichaam en geest.

Heerlijk geurende badolie en douchegel

De badolie van Jacob Hooy is verkrijgbaar in de geuren ontspanning, relax, overbelaste spieren, Ylang Ylang, zonnewarmte en vitaliteit.

De olie met Ylang Ylang is een verzorgende en rustgevende olie met o.a. geranium, Ylang Ylang en sandelhout. Deze is erg geschikt om in de avond tot rust te komen in een fijn warm bad. De badolie voor ‘overbelaste spieren’ is heerlijk als u wel een oppepper kunt gebruiken. Het verfrist het lichaam en verwarmt vermoeide spieren. De badolie ‘ontspanning’ is juist heel rustgevend. Fijn om even helemaal te ontspannen, zodat u daarna de hele wereld weer aan kunt. Naast badolie is er ook douchegel van Jacob Hooy verkrijgbaar, in verschillende geurcombinaties zoals ‘Morgenfris’, ‘Slaap lekker’ en ‘Winning Mood’. U koopt deze badolie en douchegels en andere heerlijke combinaties in onze spirituele webwinkel.

 

Gaat u ook graag in bad om tot rust te komen of ontspant u liever op een andere manier? Ik ben benieuwd naar wat u doet om te relaxen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »