Zoeken

Ontmoet het team – Astrid van Kollenburg

Ontmoet het team – Astrid van Kollenburg

Omdat er stiekem best veel komt kijken bij het runnen van een webwinkel, kan ik niet alles alleen doen. Daarom – en omdat samenwerken natuurlijk ook veel leuker is – heb ik een team van mensen om me heen verzameld. Gedreven mensen die samen Ariadne Healing en de Spirituele Webwinkel laten groeien en bloeien. Die samen met mij dit bedrijf groter en sterker maken. Komende weken stel ik deze mensen graag aan u voor. We trappen af met Astrid, een van onze bloggers.

Blogger en adviseur

Astrid is webwinkel adviseur en een vaste blogger voor onze website. Met veel enthousiasme schrijft ze informatieve artikelen, deelt ze Tips en Tops en achtergrondinformatie over onze producten. Daarnaast adviseert ze ons ook over het verbeteren van de website, online marketing en de nieuwsbrieven die we sturen. Onze samenwerking begon jaren geleden, heeft daarna even op een laag pitje gestaan en hebben we onlangs weer opgepakt.

Astrid vertelt: “ik werk met heel veel plezier voor Anne en haar mooie webwinkel. Geweldig vind ik het om te zien hoe haar bedrijf de afgelopen jaren gegroeid is en ben blij dat ik daaraan een bijdrage mag leveren. Naast het geven van adviezen over de gebruiksvriendelijkheid van de webwinkel, het opzetten van de nieuwsbrieven en het blij maken van klanten, schrijf ik wekelijks een aantal blogs met tips, inspiratie en achtergrondinformatie. Erg leuk om me op deze manier in de spirituele wereld en de bijzondere producten in de webwinkel te verdiepen.”

Over Astrid

Astrid is opgeleid tot medisch bioloog, maar is al tijdens haar studie de e-commerce wereld ingerold. Sinds 2013 runt ze Succes met je Webshop, een adviesbureau voor ambitieuze webwinkeliers die hun bedrijf willen laten groeien. Samen met haar man en dochters woont ze in Middelbeers, een gezellig Brabants dorp vlakbij Eindhoven.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »