Zoeken

Ontmoet de Spiritueel ondernemer - Anne Meeldijk van Ariadne Healing

Ontmoet de Spiritueel ondernemer -  Anne Meeldijk van Ariadne Healing

Maak kennis met Anne Meeldijk, geboren in 1981 en woonachtig in het Gelderse Kerkdriel. Anne is Eigenaresse van Ariadne healing, een bedrijf met een spirituele webwinkel, een online academy voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling .
Kijk in 10 vragen mee in het leven van Anne. Hoe is zij ooit op het pad van spiritualiteit gekomen en hoe ziet zij zihelf tegenwoordig.

Quote: "Er is niets zo aards als spiritualiteit"

 

1. Wat heeft u geinspireerd om een eigen bedrijf te beginnen?

Ik was in 2010 leidinggevende bij een vestiging van landelijke hoeca keten en werd in de zomer een alleenstaande moeder. In die periode die volgde werd mijn aandacht verdeeld tussen werk en prive, het moeder zijn. De balans moest opnieuw verdeeld worden. Helaas voelde ik me steeds ongelukkiger worden. Ik wilde een goede en vooral ook aanwezige moeder zijn en voelde de druk die vanuit het bedrijf op mij gelegd werd als zwaar. 

Op een nacht droomde ik van een hele grote spin die boven mijn bed langzaam omlaag zakte, zo naar mijn gezicht, waar ik lag te slapen. Ik schrok wakker en wilde op zoek naar de spin, beseffend dat deze spin niet kon bestaan hier in Nederland. 

Ik ging slapen en de volgende ochtend heb ik mijn ontslag ingediend. Ik moest mijn angsten onder ogen zien en mijn eigen weg gaan!

2. Welk broodje bestelt u het liefste als u ergens gaat eten?

Ik ben gek op een broodje brie, walnoot en honing. Maar een salade met geitenkaas vindt ik eigenlijk nog lekkerder. 

3. Wat doet u als u 's morgens wakker wordt?

Ik sta vaak tussen half 6 en 6 uur op. Na het aankleden ga ik beneden het ontbijjt klaarmaken en de kinderen klaarmaken voor school. Om 7 uur komen er vaak nog 2 extra kinderen bij ons ontbijten (ik werk als gastouder tot 01-08-2020) Terwijl de kinderen ontbijten en nog wat spelen, ben ik in het huishouden al wat bezig met een strijk of het avondeten voorbereiden. Om 8 uur maken we ons klaar om naar school te gaan.

4. Wat is uw meest nutteloze eigenschap?

Ik kan soms helemaal opgaan in een online spelletje, zoals het bouwen van een dorpje. Het is leuk ter ontspanning, maar ik moet er wel voor waken dat ik er niet tevele in mee ga en dan iedere vrije seconde naar zo'n spelletje zou gaan.

5. Welke uitdagingen komt u tegen als ondernemer?

Persoonlijk vind ik de combinatie van prive en werk goed combineren moeilijk. Ik werk vanuit huis en er wordt daarom vaak gedacht dat ik altijd tijd voor iedereen heb! Ik probeer om een (strakke) planning erop na te houden, maar dit wordt regelmatig omgegooid. Je zou kunnen zeeggen dat ik daarom moeite heb met het woord 'nee'. 

6. Hoe mogen we u in 1 woord omschrijven?

Zorgzaam, ik zorg graag voor de mensen om me heen. Wanneer mensen een plekje in mijn hart hebben wil ik ze alles geven! Gelukkig denk ik ook aan mezelf en probeer goed naar mijn lichaam te luisteren en goed voor mezelf te zorgen.

7. Wat is er volgens u na de dood?

Ik denk dat we ons fysiek lichaam verlaten na de dood. Onze ziel rust uit en evalueert het leven wat we gehad hebben. Na de rustperiode, gaan we nieuwe doelen stellen en een levensplan maken. Wanneer we dit gemaakt hebben en de zielen gekozen hebben om ons te helpen bij dit levensplan en ons gekozen doel(en) is het tijd om weer geboren te worden. Het leven zie ik als een school. ieder leven is een klas.

8. Wat maakt jou uniek als persoon?

Iedereen is uniek, omdat er nooit iemand is zoals jij! Maar ik denk toch wel dat mijn eigenwijze mijj zo uniek maakt. Ik heb mijn eigen denkwijze en kan vrij eigenwijs uit de hoek komen. Maar het is mijn leven, mijn fouten en mijn ontwikkeling zeg ik altijd. Eigen wijs is ook wijs, leerde ik van mijn vader.

9. Wie is uw grote voorbeeld?

Ik heb geen 'groot' voorbeeld, maar laat mij wel inspireren door mensen uit de geschiedenis. Ik bewonder vrouwen die doorzetten, ondanks tegenslag. Mensen die staan voor hun overtuigingen, maar die ook zeker willen begrijpen dat er tegenslag in het leven is, die vind ik prachtig! Het leven is Yin en Yang, donker en licht en beide kanten hebben we te accepteren en te omarmen. Die filosofie uit kunnen dragen inspireert mij.

10. Welke spirituele gave heeft u?

Ik ben helderziend, voelend en horend. Ik krijg beelden, emoties, gedachten en fysieke pijnen door wanneer ik voor mensen een reading of healing doe. Ik vertaal dat wat ik doorkrijg naar een bewuste boodschap voor mensen.

 

 

Anne is op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIN en Twitter te vinden met haar bedrijven Spirituele webwinkel, Ariadne Healing, Spiritueel Shopping centrum & Ariadne Academy.

 

Wilt u ook met een interview een jaar lang op onze site staan? 

Boek uw interview vandaag nog!

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »