Zoeken

Valentijnsdag: woonaccessoires

Valentijnsdag: woonaccessoires

Bij Valentijnsdag denkt u vast aan romantiek en lieve cadeautjes voor elkaar. Natuurlijk hebben we reeds superleuke tips gegeven qua cadeautjes voor hem en haar. Valentijn is romantiek en dit kunt u doorvoeren in uw woning. Nu is het ook heel erg leuk om te denken aan woonaccessoires. Denk aan mooie, zachte materialen die een romantische look hebben. Natuurlijk kunt u een romantische sfeer het hele jaar doorvoeren in uw woning. Van servies tot een mooi behangetje, er is genoeg leuks te bedenken. Hieronder een aantal tips.

Servies

Zelfs voor Valentijnsdag kunt u op zoek naar een leuk servies. Er zijn superleuke gebak bordjes, bekers met lieve teksten of afbeeldingen. Bak bijvoorbeeld mooie hartvormige koekjes of cake om in de sfeer te blijven en serveer die op bijpassende bordjes. Sowieso is het leuk om een speciaal servies te hebben voor bepaalde gelegenheden. Altijd bijzonder om bij een etentje de tafel even net iets extra's te geven.

Woondecoratie

Een prachtige plaid op de bank in mooie zachte kleuren en een kwalitatief mooi materiaal. Kijk hierbij eventueel ook naar bijpassende kussens. Mooie zachte kleuren, fijne details en een stijl die u doorvoert door uw gehele kamer, maken dat u een hele fijne sfeer kunt creëren. Denk ook aan kleine decoraties zoals mooie kaarsen, kaarsenhouders, lampjes en meer. Wilt u de sfeer het gehele jaar door? Denk dan ook eens aan een mooi behang, eventueel met mooie bloemen en zachte kleuren.

Licht

Zoals net genoemd doet licht veel met uw woning. Denk aan kaarsen in verschillende geuren, kleuren en formaten maar ook aan lampen. Kaarsen geven altijd een prachtige sfeer aan de ruimte. Alleen kaarsen gebruiken is niet voldoende voor een gemiddelde kamer, dus ga op zoek naar mooie extra verlichting. Geen fel licht maar mooi gedimd en indirect licht voor een goede sfeer. U kunt ook voor een bijzondere lichtbron gaan in combinatie met een heilzame werking zoals een Seleniet lamp. Een beschermende en inzicht gevende steen. Hij is fijn in combinatie met meditatie. Hij reinigt en beschermt uw aura en bevordert de balans, rust en vrede in uw omgeving en uzelf. Naast dit allemaal is het een heel mooi element in uw huis.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »