Zoeken

Valentijn cadeaus voor samen

Valentijn cadeaus voor samen

Binnenkort komt valentijn er weer aan. Een dag waarop de liefde gevierd wordt, de prijzen van rozen ineens verdubbelen en de hoopvolle vrijgezellen smachtend wachten bij de brievenbus. Hopend op die ene kaart van die geheime aanbidder. Nee zonder gekheid is Valentijnsdag een leuke speciale dag die natuurlijk gevierd mag worden. Maar wat zijn nu leuke cadeautjes voor u en uw partner samen. Hieronder een aantal tips

Een dagje sauna

Altijd een succes wanneer u van heerlijke ontspanning houdt. Trek er gezellig een dagje op uit naar de sauna. Vaak kunt u voordelige arrangementen boeken waar u een fijne lunch of diner bij in heeft zitten, zodat u echt de hele dag kunt genieten van de rust en ontspanning. Boek er eens een gezamenlijke massage bij. Een fijne aanwinst op een relaxte dag.

Thuis nagenieten van jullie sauna dag? Dat kan met deze edelsteen relax set.

Behoud ook uw zachte lichaam met dit fijne zoutsteen scrub blok.

 

Iets voor in huis

Geef elkaar iets moois voor in huis, iets wat u samen symboliseert. Mooi zijn bijvoorbeeld spekstenen beeldjes van 2 geliefden of juist van een mooi gezin. Bestel iets met een door uzelf gekozen fijne tekst of afbeelding voor in huis. Een mooie regel uit de songtekst van 'jullie' liedje. Lijst het in en hang het aan de muur om telkens weer aan jullie samen herinnerd te worden.

Vind bij de spirituele webwinkel mooie familie beelden & beelden van geliefden.

Ontspanning thuis voor hem en haar

Heerlijke verzorgingsproducten die u samen kunt gebruiken. Een fijne massage olie bijvoorbeeld, maar verdiept u zich ook eens in goede massage sticks. Minder zwaar voor de handen dus voor langere ontspanning voor u en uw partner. Combineer dit pakket met geurende kaarsen en heerlijk badschuim voor een volledig avondje thuis ontspanning voor jullie samen.

Bij de spirituele webwinkel vindt u prachtige massage materialen, heerlijk geurige oliën en meer biologische producten voor een romantische avond.

Knijp er samen tussenuit

Quality time is altijd goed. Dit kan een leuke workshop zijn zoals een les dansen, een chocolade bonbon workshop, cocktails maken, noem maar op. Ga samen heerlijk dineren of knijp er zelfs een romantisch weekendje tussenuit naar een mooie stad. Boek een lekker hotel en geniet van alle voorzieningen daar. Even een weekendje helemaal niks en heb alleen aandacht voor elkaar. Verzin zelf een bestemming of maak gebruik van bestaande leuke arrangementen, zoals een Bongo bon.

 

Zeg het met bloemen

Natuurlijk zijn bloemen een van de eerste dingen die bij u opkomen wanneer u aan iets voor Valentijnsdag denkt, maar wat als u elkaar nu het gehele jaar ervan laat genieten. Denk aan een bloemenabonnement. Elke week een nieuw vers prachtig bos in huis. Fleur uw woning elke week weer opnieuw op. Laat die bloemen toevoegen die jullie mooi vinden. Laat daarbij elke week als het huis weer word verblijdt met de prachtige kleuren en geuren een kaart voor elkaar achter met een kleine boodschap. Even een teken van waardering, liefde en genegenheid. Simpel maar u geeft even bewust aandacht aan elkaar.

Laat de bloemengeur nog maanden in huis met de Geurolie Bloemenweelde van Moeders Geuren.

 

Fijne valentijn,

-x-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »