Zoeken

Top 5 Zomerse sieraden

Top 5 Zomerse sieraden

Eindelijk mogen we onze mooie zomerkleding weer uit de kast halen, omdat buiten het zonnetje volop schijnt. Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder een paar mooie sieraden. Gelukkig hoeft u niet lang te zoeken naar het perfecte paar oorbellen en een mooie armband of ketting. Wij hebben de vijf mooiste sieraden met een spirituele touch voor u op een rijtje gezet!

1 – Unieke Boeddha armband

Spiritualiteit komt tegenwoordig steeds vaker terug in de sieraden die we dragen. Deze prachtige Buddha armband past perfect bij deze trend. De armband is gemaakt van polystone: gemalen steen gemengd met vloeibare hars. Het gietbare mengsel dat ontstaat leent zich uitstekend voor het aanbrengen van afbeeldingen. Zodoende vindt u in deze prachtige armband een lachende Buddha. Wedden dat u veel positieve reacties gaat krijgen?

Unieke boeddha armband

 

2 – Driedubbele splitarmband turkoois

Deze driedubbele Turkoois splitarmband is niet alleen een prachtig sieraad voor de zomermaanden. Ook in de rest van het jaar staat het geweldig om uw pols. De splitarmband is gemaakt van kleine turkoois edelsteentjes. Deze zijn stuk voor stuk doorboord en geregen aan een elastische draad. Daardoor past deze armband perfect om vrijwel iedere pols. Bovendien heeft deze edelsteen een gunstig effect op de keel en luchtwegen, de klierfunctie en de ontgifting van het lichaam.

Driedubbele splitarmband turkoois


3 – Ketting met tijgeroog amulet

Vriendschap en liefdesrelaties zijn zeer belangrijk in ons leven. Om ervoor te zorgen dat uw geliefde niets overkomt draagt u deze ketting met tijgeroog amulet. Tijgeroog heeft een bijzonder effect op lichaam en geest. Zo zorgt het voor balans in uw lichaam. Het gaat problemen zoals een schommelende bloeddruk en een verstoorde hormoonhuishouding tegen. Deze beschermende steen past perfect bij een mooie zomeroutfit. Bovendien kunt u anderen vertellen over de bijzondere betekenis van het amulet.

Ketting met tijgeroog amulet

 

4 – Kleurrijke Chakra oorbellen

Bij zonnige temperaturen horen natuurlijk een paar opvallende oorbellen. Met deze kleurrijke Chakra oorbellen van 5.5 centimeter lang maakt u zeker indruk, ook in de rest van het jaar! Deze zilveren oorbellen bevatten zeven halfedelstenen: granaat, citrien, carneool, blauwe topaas, peridot, ioliet en amethyst. Elke steen staat voor een van de zeven chakra's.

Kleurrijke Chakra oorbellen

 

5 – Familie en liefde hanger

Met deze mooie familie en liefde hanger laat u weten dat uw familieleden een belangrijke plek innemen in uw hart. Deze schitterende hangers zijn gemaakt van kokosnoot en de binnenkant van zeeschelpen. Ze hebben een bijzonder achtergrondverhaal. De hangers zijn namelijk afkomstig uit de Balinese plaats Lovina, waar een arbeider ze helemaal zelf heeft ontworpen en gemaakt. Met deze familie en liefde hanger draagt u dan ook een uniek sieraad.

Familie en liefde hanger

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »