Zoeken

Top 5 Valentijns geschenken voor de man

Top 5 Valentijns geschenken voor de man

Wat geeft u nu uw man met Valentijnsdag. Een prachtige dag, maar soms is het toch lastig om een geschikt en origineel cadeau te vinden. In dit artikel geven we u 5 cadeautips om uw man mee te verblijden.

Een mooi boek

Iets waar u misschien met alle huidige technologie niet meteen meer aan denkt is een boek. Informatief of een spannende detective. Er is ontzettend veel keuze. Zowel de originele papieren versies of digitaal voor zijn E-reader. Qua informatief zijn er ook prachtige boeken te vinden over bijvoorbeeld spiritualiteit in het algemeen of het Boeddhisme. Erg interessant en leuk om over te leren. Genoeg keuze ook voor hem bij de spirituele webwinkel om eens een interessant boek uit te kiezen.

De kracht van moderne spiritualiteit, een van de vele mooie boeken bij spirituele webwinkel.

Een heerlijk geurtje

Misschien meer traditioneel, maar altijd leuk om te geven of te krijgen is een fijn geurtje. Natuurlijk kan het eventueel aangevuld worden met bijpassende douche producten en een fijne grote zachte handdoek. Wilt u helemaal verder borduren op badkamer producten dan kunt u zelfs aan een badjas erbij denken. Een volledig verwenpakket.

Wierook Bijvoet is een ook een heerlijke geur, weliswaar niet om op te doen, maar wel zeer geschikt voor de man! Bijvoet versterkt het mannelijk seksueel verlangen en beschermt tegen negatieve invloeden. Bijvoet stimuleert moed. Een prachtige en mooie aanvulling in een badkamer pakket samengesteld speciaal voor hem.

Sieraden

Een trend op het moment ook voor de heren zijn armbanden met edelstenen. Dit kunnen leren armbanden zijn met mooie stenen of een band met alleen stenen. Kijk naar wat voor stenen bij uw partner passen. Het kunnen stenen zijn die zijn karakter ondersteunen, juist ontspanning geven of meer energie. Stenen kunnen ook bij sterrenbeelden gematcht worden. Keuze en variatie genoeg hierin te vinden.

Kleding accessoires

Aangezien Valentijnsdag in de winter valt is een heerlijke warme sjaal altijd welkom. Vaak ook in sets te verkrijgen. Verkrijgbaar in vele prijsniveaus dus voor ieder iets wils. Ook een mooie riem is altijd welkom. Een nuttig product wat ook gebruikt kan worden is altijd een goed idee. Wie weet heeft u wel iemand thuis zitten die fan is van heerlijke warme sokken of een mooie stropdas. Het hoeft niet moeilijk en duur te zijn.

Ontspanning

Een stukje ontspanning is natuurlijk ook voor de man erg belangrijk. Een manier die veel in opkomst is, is mindfullness. Bij mindfulness leert u beter om te gaan met de stress in uw leven. Er zijn hiervoor vele cursussen maar u kunt ook thuis aan de slag bijvoorbeeld met een cd en
bijpassend boekje. Het boekje bevat enkele oefeningen gebaseerd op vijf kernbeelden die u kunnen helpen met het vinden van uw innerlijke rust.

Mindfulness, werken met beelden + CD, een van de vele mindfulness boeken bij de spirituele webwinkel

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »