Zoeken

Top 5 spirituele Vaderdagcadeaus

Top 5 spirituele Vaderdagcadeaus

In het jaar 1909 kreeg een Amerikaanse vrouw, genaamd Sonora Smart Dodd, een idee. Ze besloot haar vader, een veteraan uit de Amerikaanse burgeroorlog, te eren. Haar idee leidde uiteindelijk tot een traditie die we vandaag de dag allemaal kennen: Vaderdag. Deze belangrijke man in uw leven verdient natuurlijk een mooi cadeau. Wat dacht u bijvoorbeeld van een sieraad of een spiritueel geschenk? Wij maakten een top vijf van spirituele cadeaus voor Vaderdag.

1 - Een mooie dromenvanger

Voor Vaderdag zou u een cadeautje met een spirituele betekenis kunnen geven. Dit laat zien dat u er echt over hebt nagedacht. Wat dat betreft is het geven van een dromenvanger een heel goed idee. Eeuwen geleden geloofde het Indianenvolk de Ojibweg dat nare dromen in het web van de dromenvanger zouden belanden. Inmiddels hangen dromenvangers boven het bed van zowel volwassenen als kinderen. Wie weet hangt er binnenkort ook een mooi exemplaar boven het bed van uw vader?

Dromenvanger

 

2 -  Fijne wierookstokjes

Wierook is altijd een goede keuze als cadeau. In de kerk is wierook een reukoffer die in de liturgie het ten hemel opstijgende gebed symboliseert. Steeds vaker zijn wierook stokjes ook in gewone huishoudens te vinden. Met kruidige geuren die bijzondere namen dragen zoals Rode Roos Goud en Lelietjes van Dalen kunt u het huis lekker opfrissen.

Mira probeersetje

3 - Een lekkere geurolie

Het is fijn om een vader te hebben die lekker ruikt. Een parfum geven op Vaderdag is dan ook een heel goed idee. Zo past de geurolie narcis perfect bij vrolijke en avontuurlijke mannen. Het heeft een frisse, groene bosgeur die uw vader zeker zal weten te waarderen!

MF Geurolie Narcis

4 – Een Rozenkrans sieraad

Sieraden hebben vaak een spirituele betekenis. Rozenkransen zijn daar het perfecte voorbeeld van. Ze worden gebruikt voor het zogeheten rozenkransgebed, waarbij onder andere wordt stilgestaan bij het leven en lijden van Jezus Christus. Met een zilverkleurige rozenkrans geeft u tijdens Vaderdag dan ook een betekenisvol cadeau. Dit sieraad is trouwens ook verkrijgbaar in diverse andere kleuren, waaronder rood, wit, turkoois en paars.

Zilverkleurige rozenkrans

5 - Ontspanningsmuziek

In deze drukke tijden is het fijn om u af en toe even helemaal terug te kunnen trekken. Ook vaders hebben natuurlijk behoefte aan ontspanning. Geef ze daarom de CD Shaman 3 - The healing drum, met heerlijk ontspannen drum ritmes.

 

Hoe u uw vader ook verrast, wij wensen u een hele fijne en gezellige dag toe!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »