Zoeken

Top 5 spirituele kindercadeautjes

Top 5 spirituele kindercadeautjes

De open houding van de meeste kinderen tegenover de wereld is prachtig om te zien. Sommige kinderen lijken bepaalde dingen aan te voelen. Ze pikken een bepaalde energie bijvoorbeeld moeiteloos op. Met een spiritueel cadeautje kunt u deze bijzondere gave van uw zoon of dochter stimuleren. Wij hebben voor u een top vijf van spirituele kindercadeautjes samengesteld.

Droombeer zorgt voor rust in het hoofd

Kinderen en spiritualiteit is een bijzondere combinatie. Vooral in de eerste levensjaren is een kind zeer intuïtief. Als ouder heeft u de taak om uw kind daarin zo goed mogelijk te begeleiden. Zo komt het wel eens voor dat een kleintje veel droomt en daar een beetje bang voor is. Het heeft behoefte aan een veilig en vertrouwd gevoel. Met een knuffel of bijvoorbeeld deze kleine droombeer van ongeveer 3 tot 4 centimeter, kunt u hier als ouder voor zorgen. Plaats het beertje op een zichtbare plek in de slaapkamer, zodat het een beetje rust geeft.

Droombeer

Droomboek stimuleert de verbeeldingskracht

Kinderen zijn zeer fantasierijk. Gemiddeld kunnen ze pas vanaf een jaar of acht onderscheid maken tussen werkelijkheid en fantasie. Soms is het hartstikke leuk om kinderen mee te nemen naar een eigen fantasiewereld, bijvoorbeeld met het ‘Droomwolken boek’ van Rosalinda Weel. De verhalen in dit boek stimuleren de verbeeldingskracht, creativiteit en innerlijke rust van het kind.

Droomwolken boek

Piraten schatkist

Pyriet, ook wel pirates fools. Pyriet lijkt op goud en kreeg om die reden de bijnaam goud der dwazen. In dit stoere schatkistje zit naast een leuke schatkaart ook Pyriet. Pyriet is goed voor het zelfvertrouwen; maakt open en eerlijk, tevreden en evenwichtig.

 

De kinderyoga oerwoud avontuur CD

Ook voor kinderen is het goed om innerlijk tot rust te komen. De cd ‘kinderyoga oerwoud avontuur’ laat ze op een speelse manier kennis maken met yoga. Met behulp van yoga houdingen, meditatie, visualisatie en ontspanningsoefeningen leren de kinderen zich te ontspannen. Ook zult u vrij snel merken dat hun concentratie en zelfbewustzijn beter wordt.

Het kinderyoga oerwoud avontuur

Ik ben een topper

Het is belangrijk om kinderen te leren dat ze zichzelf mogen zijn, dat het prima is om fouten te maken en dat iedereen talenten heeft. Gebruik het boek ‘Ik ben een topper’ van Mirjam Keijer om dit te bespreken. De toppers zijn sterke en rotsvaste bergen die al eeuwen bestaan. Hun visie op de wereld is een goede levensles voor uw kind.

Ik ben een topper

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »