Zoeken

Top 5 kraamcadeaus

Top 5 kraamcadeaus

Joepie er is weer een nieuw wondertje op de wereld gekomen. Wat een mazzel dat het u het mag gaan bewonderen en even lekker mee mag knuffelen. Maar weinig dingen zijn puurder dan een pasgeboren baby. Nog volledig afhankelijk, heerlijk pruttelend en ruikend naar babyolie. Tijdens uw kraambezoek neemt u natuurlijk een leuk cadeautje mee. Hier is zoveel keuze in voor zowel de baby, als papa en mama. Bekijk hier onze top 5.

Een weekpakket

Wat ontzettend leuk is, is het krijgen van een pakketje. Dit kan een weekpakket zijn, maar ook een maandpakket wat u maar wilt. Geef bijvoorbeeld een mooie mand die altijd nog van pas komt. Stop hierin ingepakt voor elke dag 1 klein cadeautje. De ontvanger heeft hier heel lang plezier van en hoe leuk is het om elke dag te beginnen met een cadeautje! De ene keer kan het voor mama zijn, dan voor papa en dan voor de kleine spruit.

 

TIP Jacob Hooy verzorgingsproducten voor de baby

 

Mijlpaal kaarten

Sinds bijna iedereen wel een smartphone heeft en dus een goede camera ziet u steeds meer zelfgemaakte foto's van baby's en kids verschijnen. Naast de volledige newborn photoshoots kunt u dus thuis ook al heel leuk aan de gang. Wat een leuk iets is, zijn mijlpaal kaarten. Deze kaarten hebben vaak een nummer of echt omschreven week 1, week 2 enz. De bedoeling is dat u dan elke week een foto van uw spruit maakt, met zo'n kaartje erbij en eventueel leuke aankleding om de baby heen. Zo kunt u perfect de groei zien en het maakt dat het een hele leuke serie is. Ook zijn ze er met speciale momenten er op. Eerste tand eruit, 1e keer naar de kapper, 1e verjaardag en noem maar op.

 

TIP haarlok doosje "Welkom op de wereld" 

 

Voor papa en mama

De ouders zitten middenin een periode waarin de gewenste 8 uurtjes slaap achtereen zeker niet gehaald zullen worden. En nee, ook niet in het weekend. Hoe leuk is het dan om voor een stukje ontspanning te zorgen. Fijne verzorgingsproducten, zoals een massageolie of douche- en badproducten. Omdat de aandacht vooral naar de nieuwe spruit uit gaat vergeet u uzelf nog wel eens. Wat dacht u van een fijne traktatie bij de kapper voor mama. Even een momentje voor haarzelf. Als u dan de oppas even voor rekening neemt is dat ook weer geregeld. Zijn ze fan van yoga of meditatie? Geef ze eens een fijne nieuwe cd vol heerlijke ontspanning muziek.

 

TIP massagegriffels of geurolie


Spulletje in het vooruitzicht


Niet alles hoeft de baby meteen te passen en niet alles hoeft het meteen mee te spelen. Geef ook eens iets in een paar maten groter, of speelgoed waar het misschien over een half jaar of een jaar aan toe is. Kids groeien snel op, dus het is zeker leuk om iets op voorraad te hebben en het voorkomt dat u veel dubbel heeft. Een cadeaubon kan natuurlijk ook. Ook kunt u een persoonlijke cadeaubon geven voor bijvoorbeeld de eerste schoentjes. Zodra de ouders en het kindje eraan toe zijn mogen ze de bon van u inwisselen en kunt u leuk mee om de betreffende schoentjes uit te zoeken.

TIP boek Welterusten Maan

 

Home made en persoonlijk

Iets unieks en persoonlijks doet het altijd goed. Handig met de breinaalden? Een mooi dekentje voor op het bedje of een fijne wikkeldoek is altijd zeer welkom. Er zijn ontzettend veel leuke spulletjes te bedenken die superleuk zijn om zelf te maken. Zelf niet handig? Ga dan voor iets gepersonaliseerd. Een mooie ketting met hanger, een armband met mooie edelstenen die passen bij de moeder. Dit hoeft niet duur te zijn, maar wel ontzettend leuk om te geven.

TIP Baby armband - Barnsteen

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »