Zoeken

Top 5 Dick de ruiter cd's

Top 5 Dick de ruiter cd's

Dick de ruiter is al sinds 1972 actief als yogadocent en gezondheidsadviseur. In de jaren 80 begon hij geluidsopnames te maken en uit te werken na aanvragen van zijn leerlingen. Vele opnames en later ook boeken volgden. Naast alle algemene cd's is het ook mogelijk om persoonlijke op u toegespitste cd's te bestellen. Uw eigen probleemgebied wordt hier aangepakt en u wordt met uw eigen naam aangesproken.

De uitgebreide collectie cd's is divers en perfect voor uw ontspanningsoefeningen. In dit artikel vind u onze top 5.

  1. CD "Gelukkig leven" - een overvloed aan geluk

Hoe kunnen we ons leven gelukkiger maken. Gelukkig maken van binnenuit. Hoe kunnen we onszelf herprogrammeren een helpen om gelukkiger in het leven te staan. Ervaar meer geluk en liefde en straal dit ook uit naar anderen. Een cd die eigenlijk voor iedereen zeer geschikt is. Met ontspannende muziek, visualisatie oefeningen en meditaties.

 

  1. CD "Focus" Moeiteloos leren en concentreren

Dit is een cd die heel goed is voor zowel jong als oud. Bent u iemand die moeite heeft met concentreren. Deze cd helpt u voorbereiden, rustig en geconcentreerd leren, pauzes nemen en gemotiveerd te blijven. Het heeft onder anderen een rijtjesleer programma en een slaap programma. De cd heeft lange tracks en is daarom een dubbel cd.

 

  1. CD "Succes in alles wat je doet"

Creëer een stuwende positieve kracht om succes in uw leven te krijgen. Waarom denkt u wat u denkt en doet u wat u doet. Waar komt uw gedrag vandaan. In de eerste track worden gedragingen en gedachten ontleed en omgebogen in een positieve kracht die ervoor zorgt dat u succesvoller wordt in uw leven. Tijdens de 2e track gaat u voor de ontspanning in combinatie met succesbevestigingen. De 3e track is een met opgewekte muziek en bevestigende woorden.

 

  1. CD "Leven zonder hoofdpijn"

Hoofdpijn kan vele verschillende oorzaken hebben. Op deze cd vindt u 4 verschillende delen om te beluisteren. Zowel voor als tijdens en na de aanval. Mensen met spanningshoofdpijn en migraine kunnen veel baat hebben bij de opname. Te gebruiken tijdens hoofdpijn, maar ook als ontspanning tussendoor.

 

  1. CD "Agape" rouwverwerking

Omgaan met rouw is voor iedereen moeilijk. Een hulpmiddel erbij kan de cd rouwverwerking zijn. U leert een andere manier om met uw verlies om te gaan. Een gedrag en gedachten die de plaats innemen van het verlies en het verdriet. Geen onderdrukking en ontkenning maar toelaten en hiermee om kunnen gaan.

CD's van Dick de Ruiter - de Oasis serie -  zijn verkrijgbaar bij De spirituele webwinkel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »