Zoeken

Top 5 cd's & boeken voor kinderen

Top 5 cd's & boeken voor kinderen

Kinderboeken en cd's, er zijn er ontzettend veel in de winkels en online te vinden. Van spannende avonturenboeken tot sprookjes, informatieve boeken en vrolijke kindercd's. De keuze is enorm. Soms is het ook wel goed om kinderen eens een ander boek te laten lezen. Een boek wat goed voor hun ontwikkeling is, een die hun helpt groot te worden en een steuntje in de rug kan geven wanneer ze gepest worden. Hieronder vindt u onze top 5 van interessante en hulpboeken voor kinderen.

1. Ik ben een topper – Mirjam Kaijer – boek+cd

Een bijzonder boek wat onderwerpen aankaart waar kinderen vaak mee te maken hebben en die niet meteen op school altijd behandeld worden. Er wordt o.a. aandacht besteed aan het tevreden zijn met uzelf, wat uw talenten zijn, hoe gaat u om met kritiek en tegenslag en hoe laat u dingen los. Allemaal zaken waar we mee te maken krijgen in de reis naar het volwassen worden. U kunt hier als ouder/verzorger samen met het kind mee aan de slag maar vanaf een jaar of 9 kunnen ze ook al zelfstandig bezig. Op de cd staan leuke liedjes met passende onderwerpen.

2. Raad eens hoeveel ik van je hou – Sam McBratney en Anita Jeram – Boek

Een boek wat bij vele ouders bekend is, is het boek over Hazeltje en Grote haas. In het boek omschrijven ze hoeveel ze wel niet van elkaar houden. Zo hoog als ik kan springen, zo wijd als ik mijn armen kan doen en tot de maan en weer terug. Een prachtig en vertederend boek voor ieder kind. Het boek is los te verkrijgen maar er zijn ook versies waar een klein haas knuffeltje bij zit

3. Heksje wijsneus en de magische stenen – Depraetere – boek

Er zijn meerdere boeken uitgebracht over heksje wijsneus. Heksje wijsneus woont in het bos met haar moeder. Ze trekt er graag in haar eentje op uit, iets waar volwassenen het niet altijd mee eens zijn. Onderweg leert meneer kei haar over de toverkracht van stenen. Bij het boek zit een doosje met edelstenen die een rol in het verhaal spelen. Kinderen leren over de diverse krachten van alle stenen. Ze kunnen daarna de stenen bij zich dragen.

4. Magisch meisje – Christiane Northrup, Kristina Tracy – boek

Dit boek heeft 1 bijzondere boodschap. Het is belangrijk en bijzonder om als vrouw geboren te worden. Vrouw zijn brengt magische krachten en geschenken mee. Het is een boek voor meisjes die belangrijke lessen leren. Dat hun lichaam perfect is, dat ze altijd baas over eigen lichaam zijn, waarom ze menstrueren, en dat veranderingen horen bij het volwassen worden. Een fijn boek voor meisjes om te leren trots op zichzelf te zijn.

5. Mijn wolf en ik – Edith Hagenaar – CD

Iedereen kent het verhaal van de wolf en de drie biggetjes. Het stenen huisje was gelukkig sterk genoeg om de wolf tegen te houden. Maar durfden ze eigenlijk nog wel uit dat huisje te komen? De wolf was immers nog steeds buiten en daar liepen ze nou juist gevaar. Op deze cd leert u hoe de biggetjes eindelijk weer naar buiten durfden en konden leven zonder angst.
Leer om te gaan met uw wolf, heeft u iemand die u pest? Heeft u een tegenstander waarvan u niet kunt winnen? Zorg ervoor dat niemand meer een negatieve invloed op u kan hebben. Een leerzame cd met het sprookje en oefeningen, Positieve woorden van de biggetjes en ga op binnenreis met de wolf.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »