Zoeken

Top 5 boeken om deze winter te lezen

Top 5 boeken  om deze winter te lezen

Buiten valt de regen of de sneeuw en binnen is het heerlijk warm. U zit met een kopje koffie of thee en een goed boek. Ja, de winter is een prima tijd om een goed boek te lezen.
Welke boeken zijn een echte aanrader om in het eerste kwartaal van het jaar te lezen tijdens de koude dagen die nog komen?
U leest het hier.

De Profeet - Kahlil Gibran

Kahlil Gibran stond op het kruispunt van twee werelden; die van de Oosterse religieuze mythen uit zijn jeugd en die van de Westerse verlichting en tolernatie die hij als jonge kunstenaar omarmde. Beide werelden worden perfect belichaamd in de woorden van zijn Profeet. Daarom heeft dit boek nog steeds een enorme aantrekkingskracht op iedereen die spiritualiteit, inspirati en verlichting zoekt. 

Een mooi filosofisch werk. Vanaf de eerste bladzijde leest u het mystieke en bent u benieuwd naar de woorden in het hoofdstuk Welke les ligt hier verborgen? Korte en makkelijk leesbare hoofdstukken, maken het een prettig boek om te lezen.

Hoe tem je een wilde olifant?

Steeds meer mensen ervaren dat mindfulness stress doet afnemen, goed is voor uw gezondheid en de kwaliteit van uw leven kan verbeteren. 

In dit boek is een 'korte' introductie van wat mindfulness is en wat de redenen kunnen zijn dat het een positief effect op uw leven heeft. 

Daarna 53 hoofdstukken met in ieder hoofdstuk een oefening. Bij de oefening wordt ook een geheugensteuntje(s) gegeven, wat u met deze oefening ontdekt en wat de diepere les is. Het hoofdstuk wordt afgesloten met 'een laatste woord'. 

Korte hoofdstukken, maakt het makkelijk te lezen en geven u het gevoel niet overweldigd te worden door de hoeveelheid. Leuk is ook dat het boek in weken in te delen is. Ga iedere week actief en bewust met 1 hoofdstuk aan de slag en na een jaar heeft u het boek 'uit' en kunt u  de mindfulness volledig omarmen. 

Aandachtig leven met hooggevoeligheid

Een praktisch boek met cd, vol met mediaties en oefeningen die hooggevoeligen helpen hun ware kracht te vinden. 

Voor de mensen die zich gevoeliger voelen dan de doorsnee mens, of de sociaal verantwoorde mens van deze maatschappij, is dit een ontzettend herkenbaar boek. U krijgt direct het idee door de korte evaringsverhalen dat u niet alleen staat. Er staan hele goede tips in, makkelijk en toepasbare oefeningen en meditaties.

Een absolute aanrader als u beter wilt omgaan met de maatschappij, haar snelheid en prikkels.

Bescherm jezelf

Een absolute aanrader!

Als u gevoelig bent voor de energieën en sferen, wel eens mensen ontmoet die u vermoeid maken of een betere sfeer in uw huis of op uw werk wilt, dan is dit het geschikte boek voor u! Door middel van simpele oefeningen toont de auteur hoe u uzelf energetisch kunt beschermen tegen negatieve invloeden. Hierdoor krijgt u meer zelfvertrouwen en kunt u gemakkelijker omgaan met dominante persoonlijkheden en moeilijke situaties. 

U leert niet alleen hoe u de atmosfeer in huis en op de werkvloer kunt zuiveren, maar ook hoe u positieve energie kunt creëren die u gelukkiger en succesvoller maakt. 

Een prachtige leidraad om grenzen te stellen en u te helpen vanuit eigen kracht te handelen.

Zielsgezond

Uw lichaam; bent u dat of is dat het huis van uw ziel? Tijdens ons leven worden we ziek, krijgen we te maken met berperkingen van ons lichaam en ons gewicht. Maar wat betekend dit? Waarom is het voor veel mensen niet mogelijk om deze 'problemen' van het lichaam los te zien van wie u bent? 

Waarom raakt het ons zo hard als ons lichaam ons in de steek laat? Dit boek gaat dieper in op de gezondheid van uw ziel en de gevolgen die dit heeft op uw lichaam. Het gaat in op acceptatie en geeft een spirituele kijk op het geheel. 

U bent niet uw lichaam, maar dient er wel goed voor te zorgen. Een prachtig en inspirerend boek om weer een stapje dichter bij uzelf te komen en uw lichaam te accepteren zoals het is. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »