Zoeken

Top 10 chakra producten

Top 10 chakra producten

We hebben 7 hoofdchakra’s en net zoals de regenboog in de natuur hebben de chakra’s ook deze zeven kleuren; energieën met een bepaalde trilling die nodig zijn om een gezond levend mens te zijn.
De kleuren van de hoofd chakra’s:
1e – Stuit Rood
2e - Navel Oranje
3e – Zonnevlecht Geel
4e – Hart Groen
5e - Keel Blauw
6e – Voorhoofd Indigo
7e – Kruin Paars – Violet
Bij goed functionerende chakra’s zijn de kleuren helder.

In dit blog deel ik mijn top 10 van chakra producten met jullie! Want om u chakra's te activeren kunt u uzelf omringen met producten in de 7 mooie kleuren van de chakra's.

Grote Chakra kaars

Ik ben gek op kaarsen en vind de grote chakra kaarsen super mooi. Het mooiste blijft toch wel om de 7 grote kaarsen naast elkaar te hebben staan op een hogere kast en ze tegelijk te laten branden. Ik kan aan de brandduur van de kaarsen zelf zien hoe het met mijn chakra's is gesteld. Mijn ervaring is dat de kaars van de chakra welke minder in balans is sneller zal brandens. En tegelijkertijd kunt u mooi de kleuren ook goed gebruiken voor uw meditaties en/of visualisaties.

Chakra vlag 

Mooie vlaggenlijn van zijde met 7 vlaggen. Iedere vlag heeft zijn eigen chakra kleur en symbool erop staan en een korte 'omschrijving' van het betreffende chakra. De vlaggenlijn is 2 meter in totaal.

Chakra wierook

Heerlijke wierook van het merk HEM uit de serie 7Days. Een pakje met 7 verschillende wieroken erin. Voor iedere chakra een geur. 35 stokjes in totaal.

Chakra piramides

Prachtig set van 7 edelsteen piramides in de steensoorten  Rode Jaspis, perzik aventurijn, goud kwarts, groene aventurijn, sodaliet, amethist en lapis lazuli. 

iedere steen is 2,5 x 2,5 cm en het wordt altijd in een fluwelen opbergzakje geleverd. Ik heb dit mooie setje samen met de wierook op een klein altaar staan.  

Tas voor meditatiekussen met chakra symbolen

Prachtige bordeauxrode schoudertas van katoen. Ik gebruik deze voor mijn meditatiekussen. Eens in de week ga ik mediteren met een groep en het liefst gebruik ik toch mijn eigen kussen. Omdat ik ook naar de yoga ga en niet van volle armen met spullen houd, heb ik voor mijn meditatiekussen een mooie tas en voor mijn yoga spullen een mooie tas.

Kleine chakra kaarsen; eventueel op spekstenen pentagram

Ik heb niet altijd zin om de grote kaarsen aan te steken en dan houd ik het ook regelmatig bij een setje kleine votive chakra kaarsjes. Het mooiste vind ik ze staan op de spekstenen pentagram houden. Maar u kunt ze natuurlijk ook gewoon los in een glaasje zetten ;)

Chakra olie

Van het merk Merlijn wellness hebben we 7 prachtige composities voor de chakra's. Zoekt u een chakra olie om te verwerken in massageolie of in een spray dan is deze zeker aan te raden!

Zeezout voor de chakra's

Zeezout aroma is een grove korrel zeezout gedrenkt in etherische oliën. Speciaal voor het gebruik in een oliebrander. Met de prettige geur speciaal voor de chakra's hoort deze natuurlijk ook in ons rijtje thuis.

Noveenkaars met leeftijd

Noveen kaarsen hebben een religieuze en rituele oorsprong. We hebben een 7-tal prachtige kaarsen met de leeftijd 20 tot en met 80 in ons assortiment. 

De teksten op de kaars zijn passend bij de leeftijd en persoonlijke groei. Ze representeren het groeiproces van de mens aan de hand van onze 7 chakra's.

Misschien een bijzondere keuze, maar zeker een plekje waard in onze top 10.

Chakra armband

Chakra armbanden of sieraden zijn er in vele varianten. En er is dus altijd wel iets te vinden wat bij u past. Wij vonden deze Powerbead armband - Chakra erg leuk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »