Zoeken

Geld in overvloed

Geld in overvloed

Op de derde dinsdag van september is het traditiegetrouw "Prinsjesdag". De dag waarop de troonrede voorgelezen wordt en we de begroting van het nieuwe jaar te horen krijgen. Vooral de nieuwe begroting is een punt waar veel mensen met enige spanning naar uit kijken. De vraag:"Waar zijn we financieel aan toe?" wordt dan beantwoord.

Bij het nieuwe regeringsbeleid hoort natuurlijk ook een financieel plaatje. De grote vraag hoe alles in het nieuwe jaar zal worden, wordt op Prinsjesdag beantwoord. Helaas betekent dit vaak dat er kosten omhoog gaan en zal dit ook voelbaar zijn in onze portemonnee. 

Vandaag willen we u helpen om het jaar goed te beginnen en om 'de extra kosten die komen gaan' goed op te vangen. Daarom hebben we een aantal mooie tips voor u op een rij gezet.

 

Verander uw gedachten

De eerste tip, is misschien wel direct de moeilijkste. Hoe u over geld denkt, is belangrijk over hoe u beschikt over geld. Heeft u altijd te weinig? Is het altijd moeilijk om alle eindjes aan elkaar te knopen? Of denkt u dat u dit niet verdient?

Kijk eens goed naar uw gedachten over geld? Als u altijd te weinig hebt, probeer dan eens uzelf bewust te worden van uw gedachten over geld en daarna deze negatieve geld gedachten om te zetten naar positieve gedachten over geld. Zorg dat u het waard bent om altijd over voldoende te beschikken.

Affirmaties

Om u een beetje op gang te helpen zullen we een paar affirmaties geven die u kunt gebruiken om uw gedachten over geld in de positieve zin om te zetten.

'Ik ontvang rijkdom in overvloed'

'Geld stroomt gemakkelijk naar mij toe'

'Ik ben financieel vrij' 

Wilt u weer even weten hoe u affirmaties precies gebruikt? Lees dan ons blog over het belang van positieve affirmaties hier

En natuurlijk mag u ook zelf een positieve affirmatie bedenken. Zo kunt u een zin bedenken die goed voor u voelt en die echt bij u, als persoon, past.

Maak van uw affirmaties een dagelijks ritueel met het gebruik van een mooie affirmatiekaars.

Edelstenen

U kunt er ook voor kiezen om een of meerdere edelstenen bij u te dragen of om een plekje in huis te maken (een zogenoemd altaar) waar u een aantal producten hebt die voor u helpen bij het aantrekken van financiële rijkdom. Wilt u hier ook edelstenen bij, kies dan voor een van de onderstaande stenen. 

Citrien 'Steen der handelaren'. Deze mooie steen trekt blijheid aan, zelfvertrouwen, moed en geld. Draag deze steen bij u wanneer u een rijkere tijd  naar u toe wil trekken. Of leg de steen in huis om rijkdom in uw huis te halen. 

Aventurijn Brengt geluk en rijkdom. 

Amazoniet 'Steen der welvaart'. 

Tijgeroog Bevordert rijkdom en stabiliteit; welke nodig is om rijkdom te behouden.

Hessoniet beschermt u tegen financieel ongeluk.

Feng Shui

Binnen de Feng Shui speelt welvaart en rijkdom ook een belangrijke rol. Gebruik rode, groene of paarse kleuraccenten in huis. Ook goud is een belangrijk kleuraccent wat u in huis terug kunt laten komen. Goud staat symbool voor welvaart. Houd uw huis netjes; schoon en opgeruimd. Want een opgeruimd huis trekt eerder positieve energie aan. Een opgeruimd huis = een opgeruimd hoofd = positieve gedachten en positieve energie.

Voorkom waterverlies. Water is een van de Feng Shui symbolen. Het verlies van water staat symbool voor het verlies van andere dingen. (EN... bijkomend voordeel, hoe zuiniger en bewuster u wordt van uw verbruik, hoe meer u kunt besparen.)

Wilt u enkele accessoires in huis die passen binnen de Feng Shui en de kleuraccenten, kies dan voor een mooie rode kikker, een prachtige levensboom, gelukshanger met munten en bel.

Wierook

Maak uw plekje of altaar in huis af met een van deze heerlijke wieroken. 

Silver Rain In sommige situaties is een overvloed van Yang, mannelijke energie en element aarde, gewenst. Met name op zakelijk gebied komt dit goed van pas, omdat zij een vrije stroming van welvaart in materiële zaken bewerkstelligt.

Gold Rain Waan u in een douche van royaliteit en laat uw aura doorstromen. Deze aroma geeft u een gevoel van rijkdom. Stap zo de wereld in en u trekt voorspoed en overvloed aan, zo wordt gezegd. U zult u niet alleen gezegend voelen in termen van geld, maar vooral op het gebied van spirituele rijkdom en geestelijk inzicht en emotionele intelligentie.

Attracts Money Deze wierook brengt u in de juiste sfeer en creëert een dusdanig positieve aura dat uw geest nog maar een ding rest: het aantrekken van succes en geld. De kegeltjes zijn erg populair onder nieuwe spirituele bewegingen om u te stimuleren tijdens visualisaties wanneer u wenst dat uw situatie financieel verbetert. Het geeft een geur van zoet hout.

Maha Laxmi Ze zit op een lotusbloem: Laxmi is de wederhelft van Vishnu. Ze brengt rijkdom en geluk in de vorm van spirituele en fysieke welvaart. Vertaald in deze zware Indiase geur. Een mix van aarde, houttonen en geroosterde harsen tezamen liggen aan de basis van deze wierookgeur.

Ganesh Nagchampa – De Hindoe God van Rijkdom en Vriendschap. Ganesh Nagchampa is een wonderschone compositie van verschillende lavendelsoorten. Het is van top tot basisnoot een hele schone, kruidige en groene combinatie van fluweelzachte Lavendin en Lavendel. De pittige noot is verkregen door Rozemarijn, Patchouli en Amber.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »