Zoeken

Doet u mee aan Valentijnsdag?

Doet u mee aan Valentijnsdag?

Valentijnsdag, de één vindt het commerciële onzin terwijl de ander er vol voor gaat en een bijzonder persoon verrast met een romantisch gebaar, een mooie bos bloemen of een lief cadeau. Valentijnsdag wordt elk jaar gevierd op 14 februari. Paus Gelasius riep deze dag in 496 uit tot dag van de Heilige Valentijn.

Toch stond deze dag vroeger nog helemaal niet in het teken van het geven van cadeaus. Deze traditie is ooit in de Verenigde Staten begonnen, uit commercieel oogpunt. Men begon met het sturen van kaartjes en cadeaus naar anonieme liefdes, in de hoop dat er een echte liefde kon opbloeien. In de loop der jaren is deze traditie ook naar Nederland, België en andere landen overgewaaid. Tegenwoordig spelen de meeste winkels hierop in. Overal kunt u Valentijnscadeaus, -kaarten en rozen kopen. Er is zelfs een speciale Valentijnspostzegel voor wie in stijl een kaartje wil sturen.

Zoekt u een mooi spiritueel cadeau voor Valentijnsdag? Dan vindt u in onze webwinkel zeker een passend geschenk. We hebben onder andere prachtige affirmatiekaarsen, love tokens en vele inspirerende, lieve liefdesartikelen. Laat u inspireren door al het leuks op spirituele webwinkel.

 

Verras een (anonieme) liefde met een mooi kaartje

Stuurt u dit jaar eens een Valentijnskaart. In deze tijd van e-mail en social media wordt een echt kaartje in de brievenbus zoveel meer gewaardeerd. Stuur uw partner, kind of ouders een lieve kaart bijvoorbeeld. Of verzamel uw moed en stuur er (anoniem) een naar die persoon waarop u een oogje heeft. Wie weet wat het u gaat brengen! Uw gebaar wordt zeker gewaardeerd door de ontvanger. U laat iemand zien dat u echt moeite voor hem of haar gedaan heeft.

En.. wat doet u dit jaar met Valentijnsdag? Verwent u uw liefde met iets moois of vindt u het maar onzin? Ik ben heel benieuwd naar uw reactie, u kunt deze hieronder achterlaten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »