Zoeken

Dit zijn onze 5 favoriete geuren

Dit zijn onze 5 favoriete geuren

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor een vriend of vriendin? Of misschien wilt u graag uzelf verwennen, omdat het een drukke tijd is geweest. Een lekker geurtje doet het altijd goed. Zo zorgen wierook stokjes en kegeltjes voor een frisse geur in huis. Naast wierook zijn geuren in vele andere varianten verkrijgbaar. Lees onze top 5 en laat u inspireren!

1 – Lavendel

Geuren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten. Zo is het heel fijn om een geurkussentje of een geurolie in huis te gebruiken. Ook is een geurtje het perfecte cadeau om iemand anders blij mee te maken. Zo vindt bijna iedereen een geurolie flesje met lavendel heerlijk. De olie is perfect om te gebruiken in bad. Lavendel werkt namelijk zuiverend en ontspannend. Ook is het een goed middel tegen slapeloosheid.

2 – Avondroos

Heeft u wel eens de rijke en zoete geur van de tuberosa bloem geroken? Is het antwoord nee, dan moet u het zeker binnenkort eens doen. De geur van deze bloem is prikkelend en maakt u nieuwsgierig. Het past perfect bij een zwoele zomeravond. Avondroos is onder andere verkrijgbaar als geurolie in deze probeer set "Rozen en Rozen".

Avondroos

3 – Boslelie

Er gaat niets boven de frisse geur van het bos. De scherpe geur prikkelt de fantasie en u wilt meteen een boswandeling gaan maken. Regent het buiten toch iets te hard? Gelukkig hoeft u dankzij de boslelie geurolie niet eens meer de deur uit om te genieten van bosgeuren!

4 – Jasmijn Goud

In de drukke maatschappij is het belangrijk om dicht bij uzelf te blijven. Misschien bent u ergens ontevreden over en piekert u veel. Daar wordt natuurlijk niemand blij van. U kunt dit onrustige gevoel bestrijden door Jasmijn Goud wierook te gebruiken. De pure geur brengt u namelijk dichter bij uzelf en zorgt voor een spirituele sfeer in huis.

Jasmijn Goud wierook

5 – Lentebloesem Goud

Voor veel mensen is de lente hun favoriete seizoen. De blaadjes aan de bodem zijn weer groen en overal ontstaat nieuw leven. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alle kleurrijke bloemen die u overal ziet verschijnen. Dit verklaart waarom Lentebloesem GOUD Wierook een onze favoriete geuren is. Het is een frisse en vriendelijke geur die u meteen doet denken aan een boeket lentebloemen. De wierookstokjes met deze geur zijn trouwens ook ideaal voor in de auto. Steek ze aan wanneer u moe bent, zodat de geur van lentebloesem u meteen wakker maakt.

Lentebloesem GOUD Wierook

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »