Zoeken

Wat is edelsteen water en hoe maakt u het?

Wat is edelsteen water en hoe maakt u het?

Edelstenen hebben verschillende toepassingen. Zo hebben ze soms een geneeskrachtige werking en zorgen ze voor meer balans tussen lichaam en geest. Daarnaast kunt u er edelsteen water mee maken. Wat dit precies is en hoe u het maakt leest u in dit artikel.

Wat is edelsteen water?

Zoals de naam al doet vermoeden is edelsteen water afkomstig van edelstenen. Het drinken van een paar glazen edelsteen water per dag is goed voor uw gezondheid. U neemt als het ware de positieve kracht van de edelstenen op in uw lichaam. Bedenk voordat u edelsteen water gebruikt waarvoor u het wilt gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld meer vertrouwen en harmonie in uw leven? Gebruik dan rozenkwarts. Voor meer bescherming werkt amethist heel goed.

Werking van edelstenen

Voorkom dat uw edelstenen met schadelijke elementen zoals sulfaten en sulfiden gebruikt. Let bij het gebruik van edelstenen in water ook goed op hun kracht. Bij maansteen heeft u bijvoorbeeld genoeg aan maximaal twee glazen per dag. Bij edelstenen met een zachte werking, zoals amethist en rozenkwarts, is het drinken van meerdere glazen geen probleem. Andere edelstenen waarvan u het water onbeperkt mag drinken zijn citrien, tijgeroog en rutielkwarts.

Energie in het water

U kunt de manier waarop edelsteen water ontstaat vergelijken met homeopathische geneesmiddelen. Wanneer u een geneesmiddel verdunt verdwijnen er op een gegeven moment allerlei werkzame stoffen. Wel blijft er een bepaalde energie in het water over. Door er een beetje alcohol aan toe te voegen ontstaat een homeopathisch geneesmiddel. Hetzelfde principe geldt voor edelsteen water. Het bevat eveneens een bepaalde energie die goed is voor uw gezondheid.

Hoe maakt u edelsteen water?

In principe kan iedereen zelf edelsteenwater maken. Het is niet ingewikkeld, maar neem er wel even de tijd voor. U kunt het beste trommelstenen gebruiken, omdat deze niet splinteren. Zorg daarnaast voor loodvrij glas en was de edelstenen grondig onder stromend water. Leg de edelstenen voorzichtig in een kan met water en laat het een dag staan. Dek de kan altijd goed af, zodat er geen stof in het water komt.

Geneeskrachtige werking

De energie van de edelstenen komt in het water terecht. Laat na een dag een klein beetje water in de kan zitten en giet er vers water bij. Op die manier benut u zowel de kracht van de edelsteen als het water. U kunt edelsteen water het beste binnen twee dagen drinken, omdat het dan de beste smaak heeft. Heeft u last van eczeem? Sprenkel dan een beetje edelsteen water over uw huid heen. De bijzondere stoffen in het water hebben een geneeskrachtige werking.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »