Zoeken

Sluit uw huis af voor negatieve energieën - Regenboog visualisatie

Sluit uw huis af voor negatieve energieën - Regenboog visualisatie

Ongemerkt kunnen er energieën van buitenaf uw huis binnenkomen. Dit kunnen hele fijne en positieve energieën zijn, maar net zo vaak kunnen dit ook negatieve en ongemakkelijke energieën zijn.
Zo kan het zijn dat uw buurvrouw is overleden en er ongemerkt veel verdriet uw huis binnenkomt. Naast uw eigen verdriet is het niet nodig om het verdriet van iedereen die in het huis is of langs komt, ook ongemerkt uw huis binnenkomt.

Als u weet van uzelf dat u gevoelig bent voor de energieën van anderen, is het goed om uw huis een extra bescherming te geven. Zie het maar als een regenjas voor uw huis; niet om de regen tegen te houden, maar om de energieën buiten te houden.

Vandaag delen wij daarom een mooie visualisatie met u, die u bij het stukje extra bescherming kan helpen.

Voorbereiding

Tijdens de regenboog visualisatie vraagt u uw gidsen (of 'gewoon' in het algemeen) om hulp om een mooie regenboog te maken om uw huis en eventueel om enkele kamers apart. Deze regenboog krijgt toestemming om mooie en positieve energieën door te laten en uw huis te verblijden en verwarmen. Maar negatieve, verdrietige en ongemakkelijke energieën mogen niet doorgelaten worden. 

Het is belangrijk dat u de juiste intentie in de visualisatie en dus de regenboog legt. Zeg dus duidelijk en vol ovetuiging wat er door mag komen. Onthoud daarbij dat het 'universum' het woord nee of niet (of geen) niet kent. Wanneer u in de zin niet of geen gebruikt zal het universum dit niet horen.

Goede intentie: "Deze regenboog is hier om ons huis en haar bewoners te verwarmen en verblijden met mooie en positieve energie. Deze energieën mogen bij ons binnenkomen en alle andere energieën verzoeken wij dringend om buiten de regenboog te blijjven. "

Foutive intentie: "Deze regenboog mag goede en fijne energieën doorlaten, maar negatieve energieën zijn niet toegestaan. Deze moeten buiten blijven."

De tweede intentie zal verwarring opleveren en ook beide energieën gewoon door de regenboog heen laten. 

Wees daarom vooral duidelijk en vol overtuiging van wat u WEL wilt doorlaten.


Regenboog visualisatie

Tijdens de regeboog visualisatie gaat u in gedachten of hardop de kleuren van de regenboog om uw kamer en/of huis leggen. U zegt hierbij "Ik vraag mijn gidsen om te helpen de kleur .... om mijjn kamer/huis te leggen, zodat er alleen fijne en positieve energieën ons huis (kamer) binnen kunnen komen. 

Iedere kleur visualiseert u door de kleur ook duidelijk voor u te zien. Dat kan in gedachten, maar dat kan ook fysiek. Vindt u het moeilijk om een kleur voor u te zien, zorg dat dat u de kleuren van de regenboog ook in een voorwerp bij u heeft, zodat u bij de betreffende kleur het voorwerp erbij kan pakken en ernaar kan kijken om de kleur goed in de visualisatie te hebben.

Zorg altijd voor heldere kleuren, dus geen verwassen kledingstukken of bordeauxrood voor de kleur rood. 

De kleuren zoals in de bovenstaande afbeelding zijn prima!

 

Zie en voel de kleur terwijl u (in gedachten) met uw handen de regenboog kleur om de ruimte heenlegt en vraag daarbij ook om alles en iedereen te gronden met deze kleur. 

 

U gebruikt de volgende kleuren (altijd in dezelfde volgorde) rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo (donkerblauw) en paars.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »