Zoeken

Kent u uw beschermengel?

Kent u uw beschermengel?

U hoort het wel eens, iemand die ontzettend veel geluk heeft gehad. Vaak wordt dan gezegd 'hij had een engeltje op zijn schouder'. Beschermengelen zijn voor het eerst duidelijk beschreven in de vijfde eeuw na Christus. Zij kregen toen hun eigen feestdag: Het feest van de Heilige engelbewaarders op 2 oktober. Beschermengelen werden gecreëerd met een specifieke opdracht en alle kennis en vaardigheden om deze uit te voeren. Ze hebben nooit een andere opdracht gehad en zijn nooit iets anders geweest. Mensen hebben dit eigenlijk altijd al geweten, al kenden ze oorspronkelijk niet het hele verhaal.

Uw beschermengel: wat doet hij?

Tot vandaag is de beschermengel een goede vriend die u spiritueel leiding geeft en beschermt. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en troost te bieden op de ogenblikken dat u dit nodig hebt. Hij is er dus altijd om advies te geven en u te leiden bij het maken van keuzes. Een beschermengel is echter geen dictator, hij geeft raad maar u beslist uiteindelijk zelf of u deze wilt volgen of niet.

Contact met uw beschermengel

Soms zijn mensen zo gefocust op het hier en nu, of worden ze zo overspoeld door problemen dat alle contact met hun beschermengel verloren lijkt. Dit kan echter makkelijk hersteld worden. In de eerste plaats moet u bereid zijn tot communicatie en accepteren dat uw spirituele gids u nooit iets negatiefs zal laten doen. Met andere woorden: wees bereid om te luisteren naar advies en om dit ook op te volgen. Maar er is meer, u kunt ook zelf actief contact maken met uw persoonlijke beschermengel. Dit kan bijvoorbeeld door te bidden of door tegen hem te praten alsof u het tegen een goede vriend hebt. Bijvoorbeeld tijdens een mooie, rustige wandeling. Een tweede stap is mediteren, waarbij u uzelf openstelt voor de antwoorden en het advies dat u krijgt. Bij een goed contact leert u niet alleen wat u in bepaalde situaties kan doen, maar leert u ook uzelf beter kennen. Hierdoor wordt het nemen van moeilijke beslissingen gemakkelijker en het helpt u om te beseffen wat u echt wilt.

Ik ben heel benieuwd naar uw mening, heeft u ook het gevoel dat u een beschermengel heeft en heeft u er wel eens contact mee gemaakt? 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »