Zoeken

Een romantische avond

Een romantische avond

Samen genieten van een romantische avond. Wat houdt romantiek voor u in. Voor mij is het vooral onverdeelde aandacht en moeite die er voor mij gedaan wordt. Leuk dat de chinees zijn best heeft gedaan, maar afhaalmenu 1 in plastic bakjes spreekt toch minder aan dan een speciaal gekookt diner. Waarmee zou u nu een romantische avond kunnen vullen.

Romantiek valt of staat bij een goede sfeer. Een juiste keuze in verlichting bijvoorbeeld. Mooi kaarslicht doet toch een stuk fijner aan dan u enorme schemerlamp en uw spotjes in de keuken. Verras uw lief eens met een mooie gedekte tafel en een speciaal gekookt menu met zijn/haar lievelingseten. Gezellig muziekje op de achtergrond en eerst maar eens heerlijk samen eten. Een fijn restaurant is natuurlijk ook altijd een optie, maar vaak minder intiem. Zit weer eens echt samen aan tafel zonder uw telefoon, tablet of laptop. Alleen dat al is een hele verademing.

 

Wanneer u thuis blijft neem eens fijn samen een bad of douche of zet een romantische film op, maar doe iets samen. Dit kan ook lekker ouderwets een spelletje zijn, elkaar een fijne massage geven of iets anders spontaans, als de focus maar op jullie tweetjes ligt. Harde dance muziek op de achtergrond maakt het sfeertje niet bepaald rustig dus zorg voor de juiste achtergrondmuziek.

 

Om uw zintuigen nog meer te prikkelen hebben we ook nog fijne geuren die u kunt gaan gebruiken. Natuurlijk een fijne parfum, maar denk ook aan een algemene geur in huis. Geuren doen heel veel voor de sfeer. Zorg ervoor dat het in huis lekker ruikt. Gebruik lekkere geurende oliën (ook heerlijk in combinatie met massageolie voor een fijne massage) of wierook. Trek eens een keer wat anders aan dan uw lekker zittende huispak. Fijn voor de doordeweekse woensdag avond, maar voor die speciale avond is het ook gewoon leuk om uzelf eens op te doffen. Er mag namelijk geflirt worden.

 

Soms kan het ook extra leuk zijn om iemand voor te bereiden op de daadwerkelijke romantische avond door de hele week hints te geven, extra te flirten en te bespreken wat jullie graag zouden willen gaan doen. U bouwt de spanning op om zo een nog een fijnere avond tegemoet te gaan.

 

Fijne avond.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »