Zoeken

Wat kunt u verwachten bij het raadplegen van een medium

Wat kunt u verwachten bij het raadplegen van een medium

U zit met vragen over uw werk of relatie. Of heeft u een gevoel wat u niet kunt plaatsen en daardoor het gevoel dat het leven u niet biedt wat u graag wilt? Dan kan het prettig zijn om een medium te raadplegen. Maar wat kunt u nu precies verwachten van een medium?

Een medium is iemand die een contact legt tussen een gids of engel en de mensen op aarde. Bij Medium Expert zitten er verschillende mensen klaar voor u om dit contact te leggen op verschillende manieren.
Zo kan er gebruik gemaakt worden van hulpmiddelen zoals een kaartendeck, een pendel of numerologie. Maar over het algemeen wordt een contact intuïtief gelegd. Ieder medium heeft zijn of haar eigen gave, zoals dit zo mooi genoemd wordt. Vaak voelen wij antwoorden al aan, maar ook is het mogelijk om antwoorden te horen of te zien. Soms kunnen we bepaalde geuren waarnemen of zien we een gebeurtenis als in een film afgespeeld worden.
Bij medium Expert beloven we u geen waarzeggerij, maar luisteren wij in liefde naar uw verhaal. En namens u proberen wij om contact te leggen met overledenen, uw gids of een engel om zo uw vragen te beantwoorden.
We luisteren, we geven advies vanuit onze eigen aardse ervaringen en we proberen de antwoorden die we krijgen te vertalen naar een antwoord wat voor u te begrijpen is.
Antwoorden worden ons niet snel zomaar gegeven. Het leven is een prachtige les en iedereen mag deze op zijn of haar eigen tempo leren. Daarom krijgen wij soms een cryptisch antwoord of een aanwijzing in de richting van een antwoord. Dit is dan wat wij aan u door mogen geven en u mag zelf de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen.
De toekomst voorspellen kunnen we ook niet bij medium Expert; want uw toekomst staat niet vast. U heeft een levensles die vast staat, maar de weg die bewandeld wordt om deze les te leren bepaalt u zelf. Dat is het mooie voorrecht van mens zijn, dat u zelf mag bepalen hoe uw leven verloopt.
Misschien ziet u dit niet altijd zo, maar een fijn gesprek met een medium kan u misschien wel een stukje inzicht of helderheid verschaffen.
Wij zijn uw klankbord en wij geven uw onbewuste gedachten een bewuste plek in uw leven.

 

Wilt u een laagdrempelig consult kan dan kan dat via Medium Expert - consulente Anne

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »