Zoeken

Verras iemand met een kaartje

Verras iemand met een kaartje

Door de komst van e-mail, social media en Whatsapp worden er steeds minder kaartjes verstuurd. Zo zonde, want met een kaartje kunt u echt verschil maken. Vaak worden er met verjaardagen, geboorten en kerst nog wel kaarten gestuurd, maar er zijn zoveel andere gelegenheden waarmee u iemand echt blij kunt maken met een mooie kaart. U kunt bijvoorbeeld iemand een hart onder de riem steken als het even wat minder gaat, succes wensen met een nieuwe baan, feliciteren met een nieuwe woning of beterschap wensen als iemand ziek is. Een kaartje sturen is een kleine moeite, maar is voor de ontvanger vaak een groot gebaar. Het laat zien dat u aan iemand denkt en dat u er moeite voor gedaan heeft.

In onze spirituele webwinkel vindt u vele spirituele kaarten. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen zijn er hele leuke kaarten verkrijgbaar.

Kaarten met wierook of geursachets

Erg leuk zijn de kaarten met wierook of een geursachet. Hiermee geeft u niet alleen een mooie kaart, maar ook een klein cadeautje. De kaarten zijn in verschillende uitvoeringen en geuren verkrijgbaar. Er is bijvoorbeeld een anti-stress kaart, een gelukskaart en een mooie vriendschap kaart. Elke kaart bevat een mooie tekst en een mini geursachet of wierook stokjes met een toepasselijke geur.

Mooie kinderkaarten

Kinderen vinden het vaak heel speciaal als de postbode een kaart voor hen brengt. Kies voor een van onze kinderkaarten. Deze bevatten prenten en afbeeldingen die kinderen zeker aanspreken. U kunt ze voor verschillende gelegenheden gebruiken. Verras een kind met een kaart bij de geboorte van een broertje of zusje bijvoorbeeld. Of bij het behalen van een zwemdiploma, een goed rapport, of gewoon zomaar, omdat u graag iets speciaals doet voor een ander. Het kind zal het leuk vinden dat er aan hem of haar wordt gedacht!

Boekjes met ansichtkaarten

Bent u een echte kaartenliefhebber, dan vindt u deze boekjes met ansichtkaarten vast helemaal geweldig. Elk boekje bevat 24 kaarten in een bepaald thema, die u voor elke gelegenheid kunt versturen. Er zijn bijvoorbeeld hele mooie engelen kaarten, meditatiekaarten, Feng Shui kaarten en zen kaarten, voor mensen die wel wat rust en balans kunnen gebruiken. Deze boekjes met ansichtkaarten zijn overigens ook een leuk cadeau voor iemand die graag kaartjes stuurt.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »