Zoeken

Met een as-sieraad houdt u uw dierbare dichtbij

Met een as-sieraad houdt u uw dierbare dichtbij

Een overleden dierbare is op verschillende manieren te herdenken. Een hele mooie manier om iemand toch dicht bij u te houden is het dragen van een sieraad waarin een beetje as van de overleden persoon verwerkt is. Dit kunnen verschillende sieraden zijn, zoals een mooie ketting of een medaillon. Welke mogelijkheden heeft u wanneer u een dierbare op deze manier bij ju wilt dragen? Dat vertellen we u in dit artikel.

Een tastbare herinnering aan een overleden dierbare

Herinneringen zijn er om te koesteren. Een as-sieraad is een tastbare herinnering aan een bijzonder persoon die u is ontvallen. U draagt het elk moment van de dag bij u, waardoor u het gevoel heeft dat uw overleden dierbare dichtbij is. Een as-sieraad is heel persoonlijk, u heeft de keuze uit diverse vormen, stijlen en materialen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een sieraad te combineren met een vingerafdruk, dit geeft het een extra persoonlijke tint.

Neem de tijd om het juiste sieraad te kiezen

Soms heeft de overleden persoon bepaalde wensen uitgesproken. De nabestaanden weten daardoor wat ze moeten doen om hem of haar te herdenken. Dit is echter niet altijd het geval, waardoor u zelf moet nadenken over de asbestemming. Neem daar altijd ruim de tijd voor en bedenk of en op welke manier de as verwerkt moet worden. Neem met alle nabestaanden uiteindelijk een beslissing. Wie weet wil iedereen graag een as-sieraad in de vorm van een ketting. De as kan worden verdeeld over meerdere kettingen, waardoor iedere nabestaande zijn of haar dierbare met zich mee draagt.

Ketting met as-hanger

U kunt de as van een geliefde in diverse soorten sieraden verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een mooie herinneringshanger, die dankzij de as een extra bijzondere betekenis krijgt. Een ketting draagt u dicht bij uw hart en heeft daardoor een symbolische betekenis. UW overleden geliefden blijven namelijk voor altijd in uw hart.

Medaillon

Een medaillon is een sieraad dat vaak wordt gebruikt om iets dierbaars van een overleden persoon te bewaren. Denk bijvoorbeeld aan een haarlokje, een kleine foto of een beetje as. Dit sieraad heeft een holle ruimte waarin u het gemakkelijk kunt bewaren.

Assieraad - Ashangers

Extra elementen

Een as-sieraad biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u er vaak extra elementen in verwerken. Niet alleen een vingerafdruk, maar bijvoorbeeld ook een mooie steen of trouwringen. Geef uw wensen zo duidelijk mogelijk aan. Op die manier herdenkt u uw geliefde altijd op persoonlijke wijze.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »