Zoeken

Hallo, Ik ben Liesje

Hallo, Ik ben Liesje

Als u kennis wilt maken met spiritualiteit is de serie Heksje wijsneus voor kinderen een prima manier om bekend te maken met onderwerpen als Engelen, natuur, pendelen, edelstenen en meer. Natuurlijk is alles op een toegankelijke manier geschreven met mooie tekeningen, maar vooral heel erg herkenbaar door de avonturen die heksje wijsneus beleeft en uw kind op een speelse manier de spirituele wereld laat ontdekken.

Ik ben Liesje!

Zoals u ziet, ben ik een heksje.
Ik woon met mijn mama in een gezellig huis aan de rand van het bos. Naar school gaan vind ik niet altijd zo leuk. Ik trek er samen met mijn vogelvriend Bonte Vleugelmans liever op uit om iets te leren over
de wondere in de zichtbare en onzichtbare wereld om me heen.

Zo ontmoet ik de meest bijzondere figuren en beleef ik de meest magische avonturen! Ik weet best wat ik wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Ze noemen me dan ook liever 'Heksje Wijsneus'. Dat vind ik niet erg. Ik ben wie ik ben en daar ben ik blij om!

Toedeloe!


Heksje wijsneus
Is een van de leuke series die wij hebben in ons assortiment voor de kinderen. Op een leuke, speelse wijze kunnen kinderen leren over spiritualiteit.

In de serie van Heksje wijsneus hebben we een prachtige knuffel van Liesje 

Heksje wijsneus en de magische stenen
Liesje is een heksje met een eigen willetje. Aan stoffige schoolboeken heeft ze een hekel. Het liefst trekt ze de wijde wereld in om iets te leren. Liesje weet best wat ze wil, maar daar zijn sommige volwassenen het niet altijd mee eens. Zij noemen Liesje dan ook liever Heksje Wijsneus. Op een dag wordt Heksje Wijsneus naar buiten gelokt door een mooie bonte vogel. En dan stoot ze op meneer Kei. Die vertelt haar over de toverkracht van stenen... U kunt dit boek lezen als een gewoon verhaal.

Stenenkrachtspreuk (uit: Heksje Wijsneus en de magische stenen)
Steen, steen, mooie steen, ik vouw mijn handen om je heen. Ik sluit mijn ogen, fluister zacht: geef me van je toverkracht.
(x2)
Steen, steen, mooie steen, jij en ik zijn een!

Maar bij dit boek hoort ook een buideltje met de steentjes die in het verhaal meespelen: bergkristal, rozekwarts, amethyst, tijgeroog, aventurijn, carneool, rode jaspis, chalcedoon, sodaliet en onyx. Elke steen heeft zijn eigen kracht en zijn eigen kleur. Dezelfde kleur als de gekleurde bladzijden in het boek. Zo kunt u snel opzoeken welke speciale krachten deze stenen precies hebben. Neem de overeenkomstige steen uit het kistje als u erover leest in het boekje. Zo wordt u goede maatjes met de stenen in het kistje. U kunt de stenen dus vastnemen en knuffelen, maar u kunt ze ook om uw hals hangen. Probeer maar uit welke steen wat met u doet! De steentjes zijn via onze webwinkel te bestellen.

Heksje wijsneus en de stralende engelen
Heksje Wijsneus wordt alweer een jaartje ouder en mag van mama voor het eerst een kijkje nemen op de zolder van haar huis. Daar ontmoet ze haar persoonlijke beschermengel Matteo en haar allerliefste gidsen Papa Wijsneus en hondje Tobi. Zij nemen Liesje in een heel speciale zetel mee naar de wondere wereld van de engelen...Voor wie wil, hoort er bij dit boekje ook een knuffelengeltje. U kunt het engelenpopje gewoon knuffelen, of bij u in bed nemen en zijn vleugels op uw hart of uw ogen leggen voor het slapengaan. U kunt het ook aanspreken als u hulp wilt vragen aan uw beschermengel. U kan het engelenpopje met zijn zachte vleugels ook op een foto leggen, of op een papiertje met de naam van iemand die uw begeleiding of bescherming toewenst. Zo kunt u de kracht van de engelen naar iemand anders sturen en bent u zelf een beetje een engel.

Pendelen met heksje wijsneus.
Doe-boekje voor kinderen.

Pendelen is een heel leuke manier om snel ja-nee-antwoorden te krijgen op vragen waar u mee zit. Eigenlijk kent u de antwoorden al diep in uzelf en gebruikt u de pendel om ze naar boven te halen. U stelt de vragen en de pendel geeft het antwoord in een geheime codetaal. Hoe u de geheime codetaal van uw pendel ontcijfert en welke vragen u kunt stellen, leert u in dit boekje.

Bij dit boek zit een speciale Heksje Wijsneus-pendel gemaakt uit Roze Kwarts; ook los verkrijgbaar!

Vriendinnen met Heksje wijsneus
Dit vriendenboekje bestaat uit 2 delen.

In het eerste deel staan enkele tips over vriendschap en het bevorderen van vriendschap. Maar ook de betekenis van vriendschap volgens de vele vrienden van Heksje Wijsneus.

Het tweede deel zijn de invulbladen voor 12 vrienden. Met bijzondere vragen als `Hoe maak jij mensen blij?` en `Hoe troost je iemand die verdrietig is?` onderscheidt dit boekje zich van de andere vriendenboekjes.

Vriendschapsheksje aan een leuk kado-kaartje.
Vriendschapheksje met tekst op kaartje: "Super dat je mijn vriend(in) bent! Ik vind je..."

Een metalen hangertje aan een Cartier slotje. Nikkelvrij. Hang dit vriendschapsheksje bijvoorbeeld aan een armband, collier of rits.

 

Kijk hier voor al onze Heksje Wijsneus producten!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »