Zoeken

Een herdenkingssteentje als blijvende herinnering

Een herdenkingssteentje als blijvende herinnering

Soms is het heel moeilijk omgaan met rouw en het gevoel van verlies dat daarmee gepaard gaat. Het hartvormige herdenkingssteentje 'Voor altijd in ons hart' kunt u als troostgeschenk aan nabestaanden geven, om hen te helpen in het rouwproces. Dit steentje in de vorm van een hart helpt mensen liefdevol herinneren aan een naaste.

Een herdenkingssteentje draagt u altijd bij u

Het herdenkingssteentje van klein formaat kunt u altijd bij u dragen, zodat rouwen en pijn overal verlicht kunnen worden. Houd het steentje vast terwijl u denkt aan de speciale persoon die u verloren bent, om zo de negatieve gevoelens die met rouwen gepaard gaan te verlichten. Of leg het steentje op een voor u belangrijke plaats in huis, zodat u op een prettige manier aan hem of haar herinnerd wordt. En hoewel elk stadium van het rouwproces anders kan verlopen, dagen waarop u alleen wilt zijn en dagen waarop u gezelschap en aandacht nodig heeft, kan het steentje u in elk stadium troost bieden.

Geef het herdenkingssteentje cadeau tijdens een uitvaart

Wilt u nabestaanden een hart onder de riem steken, maar lijken woorden zo klein tijdens hun grote verlies, dan kunt u ze een herdenkingssteentje geven als troost. Het steentje kan hen helpen tijdens het rouwproces, ze kunnen het altijd bij zich dragen en het kan helpen als een herinnering dat ze er niet alleen voor staan. Een herinnering dat ze dit proces op hun eigen manier mogen ondergaan, met hulp maar zonder druk of oordeel van anderen.

Een mooi troostgeschenk in de vorm van een herdenkingssteentje geeft u aan uw dierbaren, vrienden en familie, na het overlijden van een naaste of op de dag dat ze hun overleden naaste herdenken. Niet als een middel om alle wonden te genezen, maar slechts om het rouwen een heel klein beetje gemakkelijker te maken. Zo kan een klein steentje als cadeau meer zeggen dan duizend woorden.

Het hartvormige herdenkingssteentje is sinds 2015-2016 bij diverse vestigingen van Monuta en andere uitvaartcentra bij de herdenkingsdiensten als geschenk. Daarnaast vindt u ze in onze webwinkel.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »