Zoeken

De positieve effecten van zoutsteen deodorant

De positieve effecten van zoutsteen deodorant

Heeft u de laatste tijd meer behoefte aan kalmte en rust? Dan is het een goed idee om zoutsteen deodorant te gebruiken. Het heeft namelijk een ontspannend effect en zorgt ervoor dat u snel in slaap valt. De volgende ochtend staat u fris en uitgerust op. Het kalmerende effect is zeker niet het enige pluspunt van zoutsteen deodorant.

Zoutsteen deodorant: honderd procent natuurlijk

Zoutsteen deodorant is honderd procent natuurlijk. In tegenstelling tot veel andere deodoranten komen er geen hypoallergenen en kleur- en geurstoffen in voor. Ook bevat het geen alcohol of andere chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Ook een pluspunt is dat deze deodorant niet getest is op dieren.

Rustgevend

Deze deodorant is in steeds meer huishoudens te vinden. Mensen ontdekken de positieve uitwerking die het heeft op hun gezondheid. Dit heeft onder andere te maken met het materiaal waarvan de deodorant is gemaakt, zoutsteen himalaya. Het staat bekend als rustgevend en wordt daarom ook gebruikt als badzout en scrub. Bovendien geeft het een lekkere geur af.

Geschikt voor personen met huidproblemen

Veel bad- en verzorgingsproducten bevatten stoffen als alcohol, parabenen en aluminium chloorhydraat. Bij personen met een gevoelige huid zorgt dit soms voor irritaties. Ook door het gebruik van deodorant kunt u last krijgen van pijnlijke plekjes. Bij deze zoutsteen variant is daar geen sprake van, omdat bovenstaande kleur- en geurstoffen ontbreken. Zodoende maken personen met huideczeem en stresseczeem er graag gebruik van.  

Neutralisatie van bacteriën

U koopt een deodorant om transpiratiegeuren te voorkomen. Bij dit product heeft u nooit meer last van nare geurtjes, omdat het bacteriën neutraliseert. Bovendien werkt de deo een hele dag en laat het geen witte strepen achter op uw kleding. U kunt de zoutsteen deodorant gemiddeld zes maanden gebruiken, waardoor het ook nog eens een verstandige keuze is voor uw portemonnee.

Bestel hier uw zoutsteen deodorant.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »