Zoeken

Angel coin

Angel coin

Soms wilt u iemand of juist uzelf een hart onder de riem steken. Iemand houvast bieden of iets toewensen. Een gelukssymbool, talisman geven, denk dan eens aan een prachtige Angel coin. Een kleine compacte talisman met prachtige boodschappen.

Stukje geschiedenis

De originele Angel coin werd geslagen door Augustinus Dupre, een edelman die in opdracht van Koning Louis XVI de nieuwe munteenheid voor Frankrijk mocht ontwerpen. Dupre geloofde sterk in de kracht van beschermengelen en nam dit thema op in zijn ontwerp. Jaren later werd Dupre ter dood veroordeeld. Hij was uit de gratie geraakt bij de koning. Een Angel coin droeg hij als talisman om zijn nek. De legende beweert dat hij gered was van de guillotine toen de munt die hij droeg het zonlicht in zijn gevangeniscel zo mooi liet reflecteren dat de bewaker in tranen uitbarstte, de celdeur open maakte en Dupre liet ontsnappen. Sindsdien werd zijn creatie bekend als de 'Angel coin'  Het werd als een zegen gezien voor zijn geloof in de engelen. De volgende jaren zijn ook gevuld met prachtige verhalen verbonden aan deze talisman.
Het geloof in de krachten van de munt werd zo groot dat zelfs ten tijde van de 2e wereldoorlog Duitse soldaten opdracht kregen om op zoek te gaan naar deze munten, zelfs via opgravingen. Ook naar andere bronnen van geluk en kracht werd gezocht, zoals naar de heilige graal.

 

De coin

Een Angel coins zijn er met diverse teksten. Een coin draagt u bij u als symbool van een positieve eigenschap die u graag wilt versterken en ontwikkelen. Dit maakt het zeer geschikt voor uzelf als houvast, maar ook een prachtige boodschap om weg te geven. Het formaat is mooi klein en compact dus kan goed worden meegenomen.

Voorop staat altijd een mooie engel met of zonder tekst en achterop een tekst of een afbeelding.

 

Boodschappen

Boodschappen kunnen bijvoorbeeld zijn Angel of courage of Hope wisdom.

De variant 'Blessing coin' heeft bijvoorbeeld op de voorzijde een afbeelding van een engel met tekst "Blessing Coin" en op de achterzijde de prachtige tekst 'May your life be filled with blessings as you walk your path each day' met een afbeelding van een klein duifje.

Prachtige munten met een geweldige symboliek.

 

Deze prachtige munten zijn verkrijgbaar bij het Spiritueel shopping centrum

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »