Zoeken

5 producten die u de rijkdom van het leven laten inzien

5 producten die u de rijkdom van het leven laten inzien

Veel vrouwen hebben het tegenwoordig ontzettend druk. Ze moeten hun tijd verdelen tussen werk, gezin en een sociaal leven. Wie weet herkent u uzelf hierin. Het is belangrijk dat u af en toe tijd neemt voor uzelf. Bij deze een top 5 van producten die u de rijkdom van het leven laten inzien.

1 - Boek over dagelijkse meditatie

Niet alleen vrouwen met een baan hebben het tegenwoordig erg druk. Ook voor huisvrouwen is het een bekend gevoel dat ze met meerdere dingen tegelijkertijd bezig zijn. Meditatie kan u helpen om balans en rust te vinden in uw leven. Het boek ‘Altijd bezig’ verschaft u het nodige inzicht op het gebied van werk-privé balans. Anne Wilson Schaef heeft met veel humor voor een heel jaar lang meditatie geschreven. De oefeningen geven haar houvast en hebben haar leven positief veranderd. Misschien geldt voor u binnenkort hetzelfde?

Boek Altijd bezig

2 -  Feng Shui

China is een spiritueel land die filosofieën zoals ‘Feng Shui’ heeft voortgebracht. Deze filosofie gaat in op de vraag hoe uw leefomgeving uw leven en geluk kan beïnvloeden. Door Feng Shui toe te passen creëert u een harmonieuze leefomgeving. Breng bijvoorbeeld balans in huis met de Feng Shui kikker van Hematiet. Hij heeft een opvallend geluksmuntje in de bek, wat geld en innerlijke rijkdom moet brengen.

Feng Shui Kikker Hematiet

3 – Boeddha

Een boeddha staat onder andere voor wijsheid en geluk. Het heeft echter alleen effect wanneer u deze van iemand anders cadeau krijgt. Nooit meer financiële zorgen? Misschien dat de lachende welvaarts boeddha fontein u daarbij kan helpen. Dit vrolijke beeldje heeft geluksmunten, goud en een zak met geld in zijn handen. Hopelijk brengt deze fontein van polysteen u welvaart en geluk!

de lachende welvaarts boeddha fontein

4 – Wierook

Ganesh Nagchampa is de Hindoeïstische god van rijkdom en vriendschap. Echte rijkdom gaat namelijk niet over hoeveel geld u op uw bankrekening heeft staan. Vriendschap en liefde is veel meer waard. Laat zien dat u het hiermee eens bent door Ganesh Nagchampa wierook in huis te gebruiken. Het bestaat uit verschillende lavendelsoorten en zorgt daardoor voor een kruidige en frisse geur in huis.

Ganesh NagChampa

5 –  Bloemen die u gezond houden

Gezondheid is de grootste rijkdom in ons leven. U kunt wel veel geld hebben, maar zonder een goede fysieke en mentale conditie heeft u er weinig aan. Sommige bloemen helpen u om gezond te worden en te blijven. Chrysanten zijn daar een goed voorbeeld van, omdat ze levensenergie symboliseren. Bovendien staan deze bloemen prachtig in uw woning of tuin. Haal ze voor komende zomer dan ook snel in huis en geniet van de mooie kleuren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »