Zoeken

Exclusief & Uniek "Dit Pracht" (0)

Dit Pracht bedenkt, ontwerpt en realiseert haar producten in eigen beheer, dat maakt de producten van Dit Pracht exclusief en uniek. Dit Pracht is een Nederlands bedrijf met uiteenlopende kunst en design producten die op "eigen bodem" zijn vervaardigd ...

Filters

    Geen producten gevonden...

Exclusief & Uniek "Dit Pracht"

Dit Pracht bedenkt, ontwerpt en realiseert haar producten in eigen beheer, dat maakt de producten van Dit Pracht exclusief en uniek. Dit Pracht is een Nederlands bedrijf met uiteenlopende kunst en design producten die op "eigen bodem" zijn vervaardigd ........ op en top "Dutch Design!"
De collectie kunst en design van Dit Pracht kenmerkt zich door haar eigenzinnige stijl, die staat voor kwaliteit, elegantie en originaliteit.

Dorenda is kunstenares en designer. Creëren is haar passie. Ze heeft zich vooral gericht op het ontwerpen van prachtige (woon) decoratie met betekenis. Hoe geweldig is het om een mooi decoratief item in huis te hebben hangen of staan, waar vervolgens een verhaal achter zit.
Dorenda is in 2015 gestart met Dit Pracht, en ze heeft al door diverse opdrachten en projecten naam weten te maken. Zo is ze benoemd als een van de meest gewaardeerde kunstenaars van Art Eindhoven; Heeft ze met een ontwerp in de Uitvaartmedia gestaan. En heeft ze voor de Stichting Ruby and Rose een amulet mogen ontwerpen, waarin symbolisch de stichting is weergegeven. Heel bijzonder en mooi, zo schreven ook verschillende kranten en tijdschriften zoals de Happinez en Linda. Dorenda leeft en creëert vanuit liefde voor haar vak!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

Test test test %1$s

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »